speelgoed

Speeltafels & accessoires

Thuis je eigen speelhal creëren? Wij bieden je een breed assortiment professionele speeltafels, van airhockey- & voetbaltafels tot tafeltennistafels & accessoires.

28 resultatensorteren op
aanbevolen

Speeltafels

Ben jij ook dol op speeltafels, maar vind je het vaak een gedoe om naar een speelhal te gaan? Dat is geen probleem meer, want wij hebben verschillende soorten speeltafels in ons aanbod! Denk onder andere aan tafeltennistafels, voetbaltafels en pooltafels. Voor ieder wat wils dus!

Verschillende speeltafels

Met een speeltafel in huis kun jij zo vaak mogelijk oefenen en heb jij altijd een streepje voor op je vrienden of familie. Wil jij graag iedereen verslaan met poolen? Dan is een professionele pooltafel echt iets voor jou. Of wil jij graag gezellig een potje tafelvoetballen met je vrienden? Dan is een voetbaltafel ideaal voor jou. Maar bij ons vind je ook airhockeytafels, voor als je jouw reflexen wilt oefenen. Geen fan van bovenstaande tafels? Geen probleem, dan hebben wij ook nog tafeltennistafels voor jou in ons assortiment. Met jouw persoonlijke speeltafels in huis, oefen jij jezelf gegarandeerd naar de top!

Alternatieven

Wil je graag een leuk en traditioneel spel voor de hele familie, dat zowel door jong en oud gespeeld kan worden? Naast alle speeltafels hebben wij ook nog de klassieke sjoelbakken in ons aanbod, zodat jullie urenlang plezier kunnen beleven. Ben je graag alleen en speel je liever een spel dat alleen uitgevoerd kan worden? Dan hebben wij voor jou verschillende dartborden in ons assortiment. Speelplezier begint bij ons!