Uitverkocht

LEGO DUPLO mijn eerste tractor 10615 is niet meer verkrijgbaar

Maak kennis met kleuren en fruitsoorten via deze eenvoudig te bouwen set! Spelenderwijs…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Speelgoed.

TOON CATEGORIE

Andere klanten kochten of bekeken ook

Video

Artikelomschrijving

LEGO DUPLO mijn eerste tractor 10615

Productinformatie

Bestelnummer: 864-62-948 Meer LEGO

Maak kennis met kleuren en fruitsoorten via deze eenvoudig te bouwen set! Spelenderwijs leren met de LEGO DUPLO mijn eerste tractor-set! Zet de stevige blokken in elkaar om de tractor te bouwen en vul de mand met de kleurige fruit-elementen. Laat je kind kennismaken met kleuren en fruitsoorten via de speciaal bedrukte stenen. Begin verhalen met de eenvoudig te bouwen set inclusief grote LEGO DUPLO stenen die speciaal zijn ontwikkeld voor veilig gebruik door kleine handjes. De tractor is 11 cm hoog, 23 cm lang en 7 cm breed.

Met de eenvoudig te bouwen tractor met draaibare wielen is een gegarandeerd succes. Je peuter komt spelenderwijs iets te weten over kleuren en fruitsoorten. LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld zodat kleine handjes er leuk en veilig mee kunnen spelen.

- Behoort toe aan het thema LEGO DUPLO
- Typenummer 10615

DUPLO
DUPLO stenen vormen de ideale introductie tot de wereld van Lego bouwspeelgoed. De vrolijk gekleurde stenen zijn twee keer zo groot als gewone LEGO stenen: perfect voor jonge kinderen met kleine handjes en grote plannen. Met DUPLO stenen kunnen leerprocessen spelenderwijs worden gestimuleerd. Met zoveel manieren om plezier te beleven, kunnen kinderen blijven bouwen, creëren en zichzelf ontwikkelen. DUPLO stenen kunnen worden gecombineerd met LEGO stenen en blijven dus bruikbaar, ook nadat de stap naar 'volwassen' LEGO sets is gemaakt.

Dit product is niet geschikt voor kinderen beneden de 1.5 jaar, in verband met kleine onderdelen.

Specificaties

Geslacht Baby
Minimum leeftijd (jaar) 1
Aantal LEGO blokjes 12
Merk LEGO
Fabriekstype 10615
EAN 5702015355100

Inhoud verpakking

- 2 LEGO DUPLO kinderfiguren
- Tractor om zelf te bouwen en een mand
- 6 vrolijk gekleurde, met diverse soorten fruit bedrukte stenen