speelgoed

Radiografische auto

Het blijft een wonder: met een klein kastje in je handen een boot, auto of helicopter voortbewegen en besturen. Met de radiografische auto’s, boten, vliegtuigen en helicopters van merken als Nikko, Si ...

18 resultatensorteren op
aanbevolen

Bestuurbare auto & boot

Een speelgoed auto en/of boot die je ook nog eens zelf kunt besturen, hoe gaaf is dat!Bij ons vind je een ruim assortiment aan mooie bestuurbare auto’s en bestuurbare boten van merken zoals Silverlit, Nikko, Parrot en Carrera.

Volop keuze

We hebben voor elke leeftijd bestuurbare auto’s. Voor de allerkleinsten hebben we RC auto’s van de merken Fisher-Price, Silverlit en Caterpillar. Deze auto’s zijn voor de beginner en zijn eenvoudig te bedienen. Voor de grotere kinderen hebben we gave merken zoals Carrera, Nikko, en Parrot. Deze radiografische auto’s halen bijzondere snelheden en zijn voorzien van gave details. Voor de echte gadgets fans hebben we bestuurbare auto’s van het merk Wowwee. Deze bestuurbare auto’s halen hoge snelheden en zijn te bedienen met jouw smartphone en de bijbehorende app. De op afstand bestuurbare auto’s moeten worden voorzien van batterijen. .

Bestuurbare boten

Een trein mag natuurlijk niet aan jouw speelgoedcollectie ontbreken. Voor elke leeftijd hebben we een mooi assortiment speelgoedtreinen. Zo hebben we voor de kleintjes speelgoedtreinen van o.a. de bekende merken en personages Woezel & Pip, Thomas de Trein en LEGO Duplo. We hebben duwtreinen, welke kleintjes zelf gemakkelijk kunnen voortbewegen maar, ook treinen die werken op batterij. Beide voertuigen zijn een grote favoriet op de vele verlanglijstjes.

Bestuurbare auto’s en boten

Ook hebben wij verschillende bestuurbare boten in ons assortiment. Boten met topsnelheden tot 25 km/uur. We hebben RC boten van de topmerken Silverlit, Carrera en Topraiders. Een aantal boten zijn multifunctioneel en daarmee ook geschikt voor op het ijs en land voor een optimaal speelplezier.

Bestuurbare helikopters

Houd je meer van vliegtuigen en helikopters? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze shop helikopters. vind je verschillende bestuurbare helikopters. Sommige helikopters zijn ook geschikt voor in het water en kunnen over land rijden.

Bezorging

Heb je een verjaardag of geef je jezelf graag een bestuurbare auto en/of boot cadeau? Wij bezorgen de RC auto, RC boot of RC helikopter waar en wanneer je wilt. Is hij niet helemaal naar wens? Geen probleem. Retourneren is gratis.