• gratis bezorging vanaf 20.- zelfs op zondag*
  • voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
  • gratis retour, tijdelijk 60 dagen bedenktijd*
Jurken & rokken

De voorbereiding op het nieuwe schooljaar begint vaak met het uitzoeken van je nieuwe schoolagenda. Voor alle scholieren hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld met schoolagenda’s voor het jaar 2017/2018. Zowel jongens, als meiden vinden hun favoriete merk hier vast en zeker tussen. Houd je huiswerk, afspraken en feestjes bij in de hippe agenda’s van bijvoorbeeld Supertrash, Josh V, Loesje en Blond Amsterdam. Of ga je liever voor een stoere variant zoals Voetbal International, O’Neill, Hardwell of Star Wars? Aan jou de keus!

Schoolagenda’s 2017-2018

Na de zomer gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Natuurlijk is daarbij een schoolagenda onmisbaar. Bij ons vind je daarom verschillende agenda’s van het jaar 2017/2018. Of je nou een fan bent van voetbal of liever een eentonige schoolagenda wilt; wij hebben het allemaal. Vind er een naar jouw keuze en komend schooljaar schrijf jij jouw huiswerk met plezier op.

Agenda’s voor meiden en jongens

Of je nou een meisje of een jongen bent, wij hebben voor iedereen de nieuwste schoolagenda’s van het jaar 2017/2018. Zo hebben wij voor de jongens stoere voetbalagenda’s van Voetbal International, PSV, FC Barcelona, Ajax en Feyenoord. Ben je niet een voetbalfan? Dan kun je ook kiezen uit merken van onder andere Star Wars, Martin Garrix en South Park. Voor meiden hebben we agenda’s van bijvoorbeeld Fashionista, CosmoGirl, Loesje, Pip Studio en O’Neill. Gegarandeerd dat jij een leuke schoolagenda tussen ons aanbod kunt vinden!

Alle afspraken bij elkaar

Kun jij soms jouw huiswerk ook niet meer bijhouden en wil je een schoolagenda met veel ruimte? Wij hebben weekagenda’s van verschillende groottes, zodat je kunt kiezen welke jij het prettigst vindt. Daarnaast hebben onze schoolagenda’s de mogelijkheid om notities op te schrijven, zodat je zelfs andere afspraken of informatie kwijt kunt. Ook hebben ze bladwijzers, zodat je nooit meer hoeft te zoeken in welke week je iets moet opschrijven.

Andere schoolspullen

Ben jij ook op zoek naar andere schoolspullen om je schooljaar compleet te maken? Wij hebben ook benodigdheden zoals rekenmachines, desk organisers, etuis en https://www.wehkamp.nl/kinderen/schoolspullen/schrijfwaren-en-etuis/C23_BTS_BT1/. Ben je nog op zoek naar een nieuwe tas om al je schoolspullen in te kunnen vervoeren? Dan hebben wij voor jou ook een breed aanbod aan https://www.wehkamp.nl/kinderen/schoolspullen/schooltassen/C23_BTS_BTT/. Alle back to school spullen vind je bij ons!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.