Schoolspullen

Laptops voor school

Voor middelbare scholieren en studenten is de juiste laptop onmisbaar. Het opzoeken van informatie en het uitwerken van opdrachten doe je allemaal op de computer. Bovendien gaan scholen en universitei ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Laptops voor school

Vind jij het fijner om al je huiswerk en school-gerelateerde zaken op een laptop bij te houden in plaats van in een schrift? Of volg je een opleiding waarbij het aanschaffen van een verplicht is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben laptops van merken als HP, Acer, Asus en Lenovo. Zo kun jij al je schoolzaken gemakkelijk bijhouden.

Verschillende kleuren en formaten

Wij hebben laptops met een beeldschermgrootte van 11,6 inch, 14 inch, 15,6 inch en 17,3 inch. Een inch betreft de diagonaal van het beeldscherm. Dus hoe groter de inch, hoe groter het beeldscherm. Heb je liever een kleinere laptop die je gemakkelijk mee kunt nemen in je schooltas? Dan kun je het beste gaan voor een van 11,6 of 14 inch. Houd je van een groot beeldscherm of heb je een groter scherm nodig? Dan kun je beter voor een grotere inch gaan. Naast de verschillende formaten hebben we ook laptops in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit o.a. wit, zilver, blauw, rood of zwart. Heb je nog een laptophoes of laptoptas nodig? Kijk dan eens tussen ons aanbod aan laptoptassen.

Processor

Onze laptops zijn uitgerust met een betrouwbare Intel of AMD processoren. Deze zijn geschikt voor allround taken, zoals internetten, e-mailen en kantoortaken. Dus voor school- of werk-gerelateerde zaken zijn de processoren zeer geschikt. Zelfs voor het bewerken van foto’s is geen probleem. Wil je naast je taken voor school ook andere dingen op je laptop doen, zoals gamen of video’s bewerken? Dan kun je beter een met een zwaardere processor nemen.

Harde schijf

Een laptop heeft altijd een harde schijf. Als deze niet toereikend genoeg is om al je zaken op te slaan, is het handig om een te nemen met een grote harde schijf. De grootte van de harde schijf hangt af van de capaciteit van het aantal programma’s en bestanden dat er op de laptop staan. Heb je veel zware programma’s en bestanden, zoals video’s, foto’s en bewerkingsprogramma’s nodig? Kies dan voor een grote harde schijf. Laptops met flashdrive of SSD drives starten sneller op dan traditionele harde schijven