Schoolspullen

Bureau-accessoires

Bureau-accessoires maken je werkplek leuker, makkelijker en effectiever. Zo hebben we verschillende nietmachines, perforators en sticky notes. Schrijf snel iets belangrijks op een memoblok of niet dat ...

22 resultatensorteren op
aanbevolen

Bureau-accessoires

Bureau-accessoires en andere kantoorartikelen zijn onmisbaar op je werkplek. Denk aan je bureau thuis of misschien wel op je tafel in de klas. Daarom hebben wij bureau-accessoires die praktisch zijn, zoals perforators, nietmachines en sticky notes. Alles om je bureau op te vrolijken hebben wij voor jou in ons assortiment.

Makkelijk ordenen

Ben jij vaak aan het leren en wil je graag per bladzijde de belangrijkste punten noteren? Dat kan met onze sticky notes. Schrijf iets op het memoblok met onze schrijfwaren en plak het in je studieboek. Met deze bureau-accessoire kun jij altijd gemakkelijk zien wat van belang is. Wil jij meteen terug kunnen vinden waar je gebleven bent, of waar de belangrijkste bladzijdes zijn? Bestel dan onze post-it indextabs. Deze kun je aan de bovenkant van een bladzijde plakken, zodat je het studieboek meteen kunt openslaan. Het ordenen van informatie in je studieboeken was nog nooit zo makkelijk met onze bureau-accessoires!

Papieren bij elkaar

Heb jij vaak losslingerende papieren en wil je die graag bij elkaar houden? Niet alleen hebben wij mappen om je papier in op te bergen, maar we hebben ook nietmachines en perforators om je papieren bij elkaar te houden. Schiet een nietje in een verslag of maak gaatjes om je papieren in een ringbandmap te doen. Deze bureau-accessoires kun je makkelijk meenemen of op een vaste plek zetten. Praktisch en ideaal!