Kinderen

Schoolspullen

Na de zomer start het nieuwe schooljaar weer! Om het aankomende schooljaar 2018-2019 fris te beginnen, heb je nieuwe schoolspullen nodig van jouw favoriete merk. Wij hebben de mooiste en meest populaire schoolspullen voor je verzameld, zoals schoolagenda's, schooltassen, etuis, rekbare boekenkaften en schriften. Ook de benodigde artikelen als geodriehoeken, passers, woordenboeken en de juiste grafische rekenmachine vind je in onze shop. Zit je in je examenjaar? Schaf dan een handige examenbundel aan! Alles wat je nodig hebt voor school, koop je in één keer bij wehkamp.

sorteren

487 resultaten

Schoolspullen

Na een welverdiende vakantie is het toch echt zo ver; school gaat weer beginnen. En wat is nou leuker om het schooljaar te beginnen dan het kopen van nieuwe schoolspullen? Wij hebben allerlei artikelen voor jou in ons assortiment die jouw schooljaar net wat aangenamer maken. Zo hebben wij schoolspullen zoals schoolagenda’s, schooltassen, woordenboeken en grafische rekenmachines zoals de Texas Instruments met examenstand. Wie bieden schoolspullen van onder andere de populaire merken Voetbal International, Pip Studio, Fabienne Chapot en Replay. Naast schoolspullen bieden wij ook Examenbundels en Samengevat van ThiemeMeulenhoff voor iedereen die in het examenjaar zit. Alle schoolbenodigdheden vind je bij ons!

Vergeet nooit meer iets

Vergeet jij ook vaak dingen en wil je die graag opschrijven? Met onze schoolspullen is dat vanaf nu geen probleem meer. Zo hebben wij schoolagenda's van allerlei soorten merken, zodat jij altijd al je huiswerk en buitenschoolse afspraken kunt opschrijven. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan schriften en schrijfwaren, zodat jij alle belangrijke informatie kunt opschrijven. Ben je bang je schriften of losse papieren kwijt te raken? Wij hebben ook verschillende mappen waar jij alles in kunt opbergen, zodat je nooit meer iets vergeet mee te nemen.

Klaar voor het schoolplein

Vind jij je boeken er ook altijd zo saai uit zien en wil je daar graag iets aan doen? Met onze rekbare boekenkaft vrolijk jij je boeken op en wordt het meenemen van je boeken veel leuker. Daarnaast hoef je niet meer te knippen, te plakken en te vouwen. Ideaal toch? Vind ze in verschillende, vrolijke kleuren. Wil jij al je nieuw gekochte, leuke schoolspullen handig meenemen? Dan hebben wij verschillende schooltassen voor jou in ons aanbod van merken zoals adidas, Cowboysbag, Kipling, Herschel, Eastpak en O’Neill. Zo loop jij er altijd stijlvol bij.

Overige schoolspullen

Zijn deze bovenstaande schoolspullen niet genoeg en heb je nog meer schoolspullen op je lijst staan die je nodig hebt? Ook daar kunnen wij jou in voorzien. Zo vind je bij ons ook broodtrommels, desk organisers, sticky notes, passers, etuis, nietmachines en zelfs laptops. Alle back to school spullen die jij nodig hebt, heb je snel en gemakkelijk bij ons besteld. Wacht niet langer en bestel je schoolspullen, zodat jij met een frisse start aan het nieuwe schooljaar kunt beginnen!