schoenen

Kindersloffen

Warme kindervoetjes geef je eenvoudig vorm door de aankoop van kindersloffen. Naast heren pantoffels en sloffen voor dames, is er volop keuze voor kindervoeten. Spaanse kinderpantoffels zijn ongekend ...

104 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kindersloffen

Klaagt je opgroeiende zoon of dochter regelmatig over koude voeten of is er zelfs sprake van wintertenen? Door de aanschaf van kinderpantoffels geef jij kindervoeten optimale bescherming. Vrolijk, zacht en warm: het kan allemaal. De sloffen zijn ideaal om in huis te dragen, maar gaan ook probleemloos mee in de tas voor een weekendje logeren bij opa en oma. Uiteraard zijn ze ook bij uitstek geschikt voor een verjaardagspartijtje, bijvoorbeeld als je zoon of dochter een slaapfeestje organiseert.

Ons aanbod kindersloffen

Wehkamp heeft een gevarieerde collectie kinderpantoffels voor zowel jongens als meisjes. Bambam, Bergstein, Boumy en Happy Horse zijn enkele merken die je tegenkomt op de site. Ze zijn van topkwaliteit en kenmerken zich verder door een goede pasvorm. Ga voor opvallende kleuren zoals rood, oranje en paars of kies voor zwart, grijs of wit als neutrale kleur.

Kinderpantoffels in diverse maten

Kindersloffen bij wehkamp zijn er in de maten 15 tot en met 38. Van de allerkleinste druiloor tot de puberale tiener, op de site is er volop keuze voor elke leeftijdscategorie.

Koop kindersloffen eenvoudig online via onze handige zoekfilter. Laat je kinderen thuis passen en stuur kosteloos retour. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang de pantoffels morgen in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.