Kinderen

Kinderschoenen

Deze Reebok Classic sneakers mogen echt niet meer ontbreken in jouw kast. Witte, zwarte of juist een paar met gave kleuren, je hebt er nooit genoeg. En heb jij even geluk dat de Reebok Classic sneaker ...

2648 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kinderschoenen

Ieder seizoen heb je wel ander paar schoenen nodig, zeker als kind. In de zomer gaat een meisje voor leuke sandalen en een jongen voor een paar vrolijke sneakers. Maar in de herfst en winter heb je andere schoenen nodig. Dan ga je voor stoere enkelboots of een stevig paar laarzen, zodat je met elk weer, droge en warme voeten houdt. Wat je ook zoekt, wehkamp heeft altijd wel een paar kinderschoenen die bij jou past!

Grotere voeten? Grotere schoenen

Kinderen rennen, spelen en klauteren wat af. Kies daarom voor een goed paar stevige kinderschoenen om lekker buiten te ravotten. Maar heb je een keer een feestje, ga dan voor een wat nettere kinderschoen. Converse en Puma bieden het allemaal aan. Omdat natuurlijk ieder kind hippe schoenen wil, hebben wij schoenen voor kinderen in allerlei maten. Van baby’s tot kleuters en tieners; van maat 15 t/m maat 42.

Laat je schoenen matchen bij jouw outfit. De kinderschoenen bij wehkamp zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, van roze en blauw tot zwart en bruin. Zwarte en bruine schoenen zijn goede basiskleuren om je outfit af te maken. Maar wil je een keer opvallen, dan ga je voor de roze of blauwe schoenen. Er zijn natuurlijk nog meer kleuren beschikbaar. Bekijk het complete aanbod en kies jouw favoriete kinderschoen en kleur. Bestel ze en wij komen je nieuwe schoenen bij jou thuis bezorgen!