JACK & JONES

Jack & Jones Jeans Intelligence

JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE draait om één visie: anders kijken naar jeanswear door de kleding toegankelijk en betaalbaar te maken. Wij geloven dat bij denim innovatie centraal staat. Onze kled ...

170 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack & Jones Jeans Intelligence

De jeanslijn van Jack & Jones genaamd Jeans Intelligence draait om één doel, anders kijken naar jeanswear door het toegankelijk en betaalbaar te maken. De denim staat centraal binnen deze collectie. Het innoveren van de denim is de belangrijkste strategie van de designers van Jack & Jones Jeans Intelligence. Met behulp van verschillende behandel technologieën en stof innovaties probeert Jack & Jones continu betere jeans te ontwikkelen die tegelijkertijd betaalbaar en trendy is. Kwaliteit staat daarnaast ook zeer hoog in het vaandel van Jack & Jones Jeans Intelligence.

Jack & Jones: het grootste denimmerk

De denim van Jack & Jones zijn één van de bekendste en grootste collecties denim van Nederland. De jeans van Jack & Jones Jeans Intelligence zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. De jeans van Jack & Jones zijn er in skinny fit, slim fit, regular fit en loose fit te verkrijgen. De verschillende fits zijn ook te herkennen aan hun naam, zo heb je de TIM welke altijd een slim fit jeans is en de CLARK welke een regular fit jeans is in diverse wassingen.

Jack & Jones: betaalbare jeans

De jeans van Jack & Jones Jeans Intelligence zijn stuk voor stuk betaalbaar en geschikt voor elk budget. De verkoopprijzen van de jeans starten al bij 39,95. Daarnaast hebben we elk seizoen sale, waar ook Jack & Jones jeans afgeprijsd wordt met kortingen die kunnen oplopen tot 60%. De denims van Jack & Jones Jeans Intelligence zijn een musthave voor elke man, iedereen heeft een spijkerbroek nodig en die jeans van Jack & Jones zijn betrouwbaar en betaalbaar.