JACK & JONES

Jack & Jones Core

De roots van CORE by JACK & JONES liggen in de stad. CORE by JACK & JONES biedt streetwear met een sportieve touch. De identiteit van dit sub-merk is urban en casual, waarin een mix van contra ...

115 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Core by Jack & Jones

De collectie CORE van Jack & Jones is een sportieve collectie met streetwear elementen. De kernwoorden die deze collectie het beste omschrijven zijn urban en casual. De collectie van Jack & Jones CORE is te herkennen aan zijn grafische details en een mix van contrasten en monochrome kleuren.

Jack & Jones heren sweaters & heren T-shirts

De collectie CORE van Jack & Jones bestaat voor een groot deel uit comfortabele heren sweaters en heren t-shirts in basic kleuren en zachte stoffen. De items zijn allemaal echte goede basics voor elke man. De heren T-shirts onderscheiden zich voornamelijk door hun originele grafische prints en opdrukken. De collectie van Jack & Jones core bestaat daarnaast uit goede winterjassen, basic heren polo’s en hoodies.

De CORE Collectie

De Jack & Jones collectie is een echte streetwear collectie die gebruikt maakt van originele grafische prints. De echte stoere man die zich graag comfortabel kleedt in een hoodie, sweatshirt of vest maar wel van opvallende details houdt. Elk item in de CORE collectie van Jack & Jones heeft zijn eigen opvallende details zoals een opdruk met het logo of een print met felle kleuren of bijvoorbeeld een subtiele kleurstelling.

Betaalbare Jack & Jones collectie

De collectie van CORE by Jack & Jones is een betaalbare collectie met prijzen vanaf €12,95. De collectie is geschikt voor jong en oud en voor elk budget zijn er items in de collectie. Wanneer je een item uit de Jack & Jones CORE collectie vandaag besteld heb je deze de volgende dag al in huis. Shop dus nu je favoriete items van Jack & Jones.