Kinderen

Garcia

Vakmanschap, liefde voor denim en een relaxte, mediterrane instelling bepalen het karakter van de mode van Garcia. Trendy, betaalbare mode met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor zelfverzekerde tieners en mannen. Jeans, jassen, sweaters en T-shirts die er goed uitzien én comfortabel zitten.

sorteren

81 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Garcia

Garcia is een label dat Nederlandse nuchterheid en creativiteit samenbrengt met Italiaanse ambacht en verfijndheid. Een love story tussen twee culturen. Het credo van Garcia is amazing design tegen een eerlijke prijs en waar jeans nog altijd de hoofdrol speelt. Garcia is het label voor relaxte, stijlvolle, zelfverzekerde mannen, jongens en meisjes.

Ga stoer het voorjaar in

De stoere en comfortabele collectie van dit voorjaar is helemaal up to date voor eigenwijze mannen en hippe jongens en meisjes. De collectie is een echte Instagram-waardige collectie voor ‘fashion minded’ mannen en tieners te noemen. De voorjaarscollectie voor jongens zich door een perfecte mix van urban, denimwear en sportswear zoals trainingjacks, reversible t-shirts en destroyed black denim. Deze items worden gecombineerd met goede basics en jeans, en ook is er een uitgebreid assortiment aan stoere sweaters en vesten om de outfit compleet te maken.

Laat je modehart sneller kloppen

Bij