America Today

Totale collectie America Today

Voel je relaxed in de fashion items van America Today. Van een lekkere sweater tot jassen en T-shirts; de collectie van America Today zorgt er voor dat jij er elk seizoen cool bijloopt! Ben je op zoek ...

773 resultatensorteren op
nieuwste collectie

America Today

Één van de eerste winkels waar je in de jaren tachtig Amerikaanse, betaalbare en relaxte kleding kon kopen was America Today in Amsterdam. In die tijd (1989 om precies te zijn) was er één America Today winkel waar je terecht kon voor stoere jeans, T-shirts en meer 100% 'American styles'. Al snel kreeg het merk meer eigen winkels in Nederland en inmiddels zijn er in alle grote(re) steden in Nederland en in enkele buitenlandse steden winkels van America Today. Na het eerste succes eind jaren tachtig duurde het niet lang of er kwam ook kleding van het eigen merk 'America Today' op de markt, gericht op jongeren en studenten met een actieve lifestyle.

America Today: altijd cool

Met America Today hoef je echt niet te twijfelen over je look: de ontwerpers van het merk zorgen ervoor dat je er altijd te gek uit ziet. America Today is fun, open-minded en vertegenwoordigt the American way of life. Dat zie je duidelijk terug in de kleding. Beroemde items zijn de America Today T-shirts met opvallende tekstprints, universiteiten-logo's en andere sportieve, vrolijke of college-stijl teksten. De relaxte prijs is ook een belangrijk kenmerk van America Today; want kleding kopen is te gek, maar er moet natuurlijk nog wel wat cash overblijven voor fun, en dat begrijpt dit merk als geen ander.

Relaxen met America Today

Op wehkamp vind je het hele jaar door een uitgebreide selectie van de America Today-collectie, zoals jeans, hoodies, T-shirts, jassen, sweatshirts, basics en loungewear. Elk seizoen verschijnen er basics in nieuwe trendkleuren waarmee je je garderobe een hippe draai kunt geven. Vergeet overigens ook niet de collectie loungewear te checken: geruite broeken, sweatpants en T-shirts waarin je extreem relaxed films kijkt, muziek luistert of je huiswerk maakt.