Voorleesboeken

224 Resultaten
Aanbevolen

224 Resultaten

Voorleesboeken

De meeste kinderen vinden het fijn om voor het slapen gaan voorgelezen te worden door papa of mama. Daarom vind je bij wehkamp de leukste en beste leesboeken voor kinderen van alle leeftijden. We hebben een uitgebreid assortiment waardoor er voor ieder wat wils is. Of je nou op zoek bent naar een boek over dieren of om woordjes te leren. Voorleesboeken zijn ook hartstikke leuk om als cadeautje te geven op een kinderverjaardag.

Ontspannen en gezellig een boekje lezen

Als je op zoek bent naar een mooi voorleesboek voor jouw kindje, dan ben je bij wehkamp gegarandeerd aan het juiste adres. Voorlezen is hartstikke goed. Als je je kind vanaf een jonge leeftijd vaak voorleest, dan ontwikkelen zijn of haar taalvaardigheden zich een stuk sneller. Daarnaast is het natuurlijk ook heel gezellig, ontspannen en leuk om samen met jouw kindje een boekje te lezen. Zo creëer je een intiem momentje vlak voor het slapen, waarbij alle aandacht naar jouw zoon of dochter uitgaat. Er is ook een speciaal voorleesboek voor opa en oma! Schrijvers zoals Carry Slee en Deltas hebben mooie boeken die speciaal voor onze grootouders zijn. Want als oma of opa voorleest, dan worden we rustig, dromen we weg en genieten we met volle teugen van hun liefdevolle aandacht.

Goed voor de ontwikkeling

Kinderboeken zijn er in verschillende leeftijdscategorieën. Zowel de inhoud als het taalgebruik wordt speciaal voor de verschillende leeftijden aangepast. Voorlezen is een goed middel om te leren lezen en slapen. Dit geldt ook voor mensen die een nieuwe taal willen leren. Voor de allerkleinsten is het fijn om te beginnen met een prentenboek. Hierbij kunnen de kinderen het verhaal via de illustraties volgen. Als je op zoek bent naar een voorleesboek voor peuters, dan zijn de boekjes van Nijntje heel erg geschikt. Is jouw kindje 6 jaar of ouder? Dan kun je beginnen met boeken met veel tekst. Op deze leeftijd leren kinderen namelijk om hun verbeelding te gebruiken.

Steeds meer belangstelling voor de wereld om hun heen

Als je op zoek bent naar een voorleesboek voor kleuters, dan zijn de boekjes van meester Max erg leuk. De verhalen over de klas van meester Max zijn geliefd bij talloze nieuwe generaties kinderen, meesters en juffen. Meester Max is de leukste meester van het land! En de verhalen zijn heel herkenbaar. In de leeftijdscategorie 3 jaar en 6 jaar kun je sowieso tussen talloze schrijvers en verhalen kiezen. De kleuter krijgt namelijk steeds meer belangstelling voor wat er om hem of haar heen gebeurt. Daarom is het goed en leuk om voor te lezen over herkenbare situaties zoals logeren, uitjes, school, de feestdagen, huisdieren en opa en oma. Olifant en en de Kist voor Appels is een goed voorleesboek voor 4 jaar maar ook voor 5 jaar. Hulp nodig bij het kiezen? Check dan de top 10 mooiste leesboeken voor kinderen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.