Sprookjesboeken

265 Resultaten
Aanbevolen

265 Resultaten

De betovering van sprookjesboeken voor kinderen

Als jij als volwassene aan sprookjes denkt, welke titels komen er dan als eerste in je op? Bijna iedereen heeft wel eens een sprookje gelezen of voorgelezen gekregen. Er is ongetwijfeld een aantal verhalen blijven hangen. En al die sprookjes van vroeger, zoals de Drie Biggetjes, Hans en Grietje, Roodkapje en Raponsje, worden nog altijd veelvuldig voorgelezen. Verblijd je kind ook met deze rijkdom door sprookjes uit kinderboeken voor te lezen. Een sprookjesboek vind je bij wehkamp met het grootste gemak. Bekijk direct het ruime aanbod.

Bekende en minder bekende sprookjesboeken

Voorleesboeken dragen zonder twijfel hun steentje bij aan de ontwikkeling van je kind. Zeker wanneer je de mooiste sprookjes voorleest of je kind ze zelf laat lezen, wordt de fantasie geprikkeld. Door te luisteren naar het verhaal zal je kind leren in beelden te denken. Het vormt zelf beelden van de wereld en personages die bij het verhaal horen. Kies voor de bekende Hans Christian Andersen sprookjes, zoals Duimelijntje en het Lelijke Eendje. Wie sprookjes zegt, zegt ook sprookjes van Grimm, zoals Vrouw Holle, Hans en Grietje, Sneeuwwitje en Assepoester. Deze Grimm sprookjes staan bij velen in de favorietenlijst en dus wil je deze klassiekers ook zeker bij je kinderen introduceren. Vind je bepaalde sprookjes nog iets te spannend voor je jonge kind? Bekijk dan ons aanbod van het sprookjesboek voor peuters.

Een sprookjes boek koop je bij wehkamp

Of je nu de echte klassiekers zoekt of nieuwsgierig bent naar nieuwe verhalen en onbekende schrijvers, bij wehkamp slaag je altijd. Geniet van snelle levering en plaats je bestelling vandaag. Wij zorgen er dan voor dat deze de volgende dag wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën