Prentenboeken

2816 Resultaten
Aanbevolen

2816 Resultaten

De mooiste verhalen met plaatjes erbij

Iedere avond een verhaaltje voorlezen voor het slapen? Dan is het heel leuk voor jou en je kindje om uit verschillende prentenboeken te kiezen. Op deze pagina vind je daarom prentenboeken voor kleuters en peuters met de mooiste verhalen en plaatjes. Grote kans dat het daardoor elke avond weer een feestje wordt om naar bed te gaan.

Wat is een prentenboek precies?

Prentenboeken zijn boeken voor kinderen met tekst en illustraties. Prentenboeken hebben meestal niet veel tekst: 1500 woorden is meestal het maximum wat je in een voorlees prentenboek mag verwachten. Sommige prentenboeken hebben zelfs helemaal geen tekst en bestaan alleen uit illustraties. Bij prentenboeken zonder tekst vertellen de illustraties in de kinderboeken het verhaal en je kunt er dan ook nog helemaal je eigen draai aan geven. Het hoofdpersonage beleeft zo elke keer weer een ander avontuur. En dat is natuurlijk ook goed voor de creativiteit van mama en/of papa.

Voorlezen uit een prentenboek voor kinderen is leuk én educatief

Mooie prentenboeken maken voorlezen nóg leuker. En dat is een groot pluspunt, want regelmatig voorlezen heeft veel voordelen. Zo stimuleer je door voor te lezen de taalontwikkeling van je kind. Door elke keer weer voor te lezen uit een ander prentenboek wordt de vocabulaire van je kind steeds groter.

Veel prachtige prentenboeken om uit te kiezen

Coco Kan Het!, Rupsje Nooitgenoeg, Raad Eens Hoeveel Ik Van Je Hou, Laat Maar Los, Koala; het zijn enkele voorbeelden van populaire prentenboeken die je kunt kopen als je een prentenboek voor kinderen zoekt. Wist je daarnaast dat we bij wehkamp nog veel meer boeken verkopen? Denk bijvoorbeeld aan sprookjesboeken of kinderhobbyboeken. Geef een prentenboek cadeau of zoek een ander mooi boek uit bij wehkamp en bestel vandaag nog, dan ontvang je je bestelling morgen al.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën