Kinderkookboeken

66 Resultaten
Aanbevolen

66 Resultaten

Kinderkookboeken voor je kleine chef-kok

Zien eten doet eten. Het is een uitspraak waarmee gezegd wordt dat je kind ook met eetgedrag aan jou een voorbeeld neemt. Maar toch komt het voor dat je kind niet wil eten, hoe gezond jij zelf ook eet. Door te koken met kinderen laat je je kind meekijken en helpen met de bereiding van de maaltijd. Kinderen zijn trots op wat ze op tafel hebben gezet en zullen dan ook sneller hun eigen bord leegeten. Samen met je kind koken is dan ook niet alleen leuk, de meeste kinderen zullen hun vingers opeten wanneer ze de maaltijd zelf hebben gemaakt. Kookboeken voor kinderen tonen gerechten die bij de meeste kinderen in goede aarde vallen en bieden daarnaast eenvoudig te volgen recepten. We hebben een divers aanbod voor je klaargezet. Wacht niet langer en kies je favoriet.

Een kinderkookboek voor kindvriendelijke recepten

In de kookboeken voor kinderen staan leuke, grappige en smakelijke gerechten voor het hele gezin. De recepten voor kinderen zijn zo gemaakt dat ze niet allerlei ingewikkelde handelingen vragen en er worden meestal geen ingrediënten gebruikt die bij kinderen niet goed in de smaak vallen. Zo weet je zeker dat je kinderen lekker en toch gezond eten.

Bakken met kinderen

Een taartje, koekje of een cupcake gaat er altijd wel in. Leuk om op een regenachtige dag te bakken of ter voorbereiding van een traktatie ter ere van een verjaardag. Er zijn diverse bakboeken waarmee je de lekkerste baksels tevoorschijn tovert. Wist je dat er zelfs bakboeken verkrijgbaar zijn die het aangename van bakken combineren met leren? Leer bijvoorbeeld op een speelse manier rekenen terwijl je een leuk recept volgt. Deze ongedwongen manier van leren bevalt ieder kind.

Kinderkookboeken kopen bij wehkamp

Vernieuwende kinderrecepten vind je zonder twijfel in ons uitgebreide aanbod van kookboeken voor je kinderen. Ook de klassiekers onder de kookboeken hebben we in onze online shop klaargezet. Er zijn zelfs kookboeken om hapjes voor je baby te maken of denk eens aan boeken die door presentatoren van tv-programma's voor kinderen zijn gemaakt. Er is zoveel keuze dat er voor ieder kind een leuk kookboek te vinden is. Ook voor aankopen op het laatste moment ben je hier aan het juiste adres. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën