Kinderbijbels

99 Resultaten
Aanbevolen

99 Resultaten

Kinderbijbels: leuke manier om kennis te maken met het geloof

Veel ouders vinden het belangrijk om samen met de kids de bijbel te lezen. De bijbel is alleen niet altijd even interessant en goed te begrijpen voor kinderen. Nu kun je natuurlijk bepaalde dingen in kindertaal uitleggen, maar een makkelijker én leuker alternatief zijn onze kinderbijbels. Op een kindvriendelijke, leuke en educatieve manier maakt je kind kennis met het geloof. Afhankelijk van de leeftijd van je kind vind je in onze webshop kinderboeken die bij zijn of haar interesses aansluiten. Zo is de kinderbijbel in stripvorm bijvoorbeeld een mooi cadeautje voor de wat oudere kids en pubers.

Bijbels voor kinderen van alle leeftijden

Van een kleuterbijbel tot aan een peuterbijbel of een bijbel speciaal voor tieners: neem de tijd om ons aanbod te ontdekken. Zo is voor de allerkleinsten een bijbel met kijkwoorden en plaatjes een absolute aanrader. Voor de iets grotere kinderen koop je een kinderboek met psalmen of een boek over bepaalde feestdagen (zoals Pinksteren). Alle boeken zijn educatief, maar bovenal super leuk om door te bladeren. Gebruik het boek bijvoorbeeld om bepaalde zaken uit te leggen of voor het bidden. Tip: houdt je kind van lezen? Je koopt in onze webshop ook andere leerzame boeken voor kids.

Samen een religieus boek lezen

Of je nu zoekt naar een origineel cadeautje of een manier om het geloof bij je kind te introduceren: de bijbel voor kinderen helpt je hierbij. Ontdek ook meteen onze religieuze boeken voor volwassenen als je zelf ook graag wat interessant leesvoer kunt gebruiken. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket super snel. Zo blader je met een beetje mazzel morgen al samen met je kind door de bijbel voor kids of een ander religieus boek.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën