home

NAME IT mode voor kinderen

Wie zegt dat duurzame stijlen niet trendy kunnen zijn? NAME IT wil duurzame mode leuk maken. Ze streven ernaar elke collectie duurzamer te maken dan de vorige, zonder in te boeten op kwaliteit, design ...

152 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Name it jongensbroeken

Een spijkerbroek tijdens het ravotten of een sweatpants als je zoonlief lekker op de bank hangt? Het zijn net mensen, die kinderen. Daarom maakt name it de leukste en meest comfortabele kleding voor jongens, omdat ze graag lekker zittende kleding dragen, passend bij de bezigheid van dat moment. Bekijk snel onze collectie name it jongensbroeken.

Voor binnen én buiten

Voor onze buiten spelende avonturiers hebben we in onze collectie name it jongensbroeken de fijnste lange winterse en zomerse korte broeken. Kies voor stevig denim, zodat de broek ook bij vallen of stoten kinderknietjes beschermt. De trend van dit moment is echter een sweatpants. Lekker los en zacht op de huid zijn deze joggingbroeken van de 21ste eeuw. Je slaagt bij wehkamp voor verschillende effen kleuren met gave details.

Van baby tot tiener

Met de name it jongensbroeken kleed je je baby tot en met je tiener. Je vindt in onze collectie de maten 56 tot en met 164. De kledingstukken aangeduid met BABY of MINI zijn voor de allerkleinsten. De kleding aangeduid met KIDS is voor de oudere knullen. Kan je dochter ook wel iets nieuws gebruiken? Name it heeft de fleurigste kleding voor meiden. Bekijk snel onze collectie name it meisjeskleding en wie weet vind je het koopje van de maand.