kleding

Kinderjeans

Je jeans zijn je beste vriend. Want in een gave, stoere spijkerbroek kun je heerlijk ravotten: daar kan ‘ie wel tegen. We hebben de coolste jeans voor baby’s, jongens en meisjes van merken als Cars, V ...

723 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jog denim

Eigenlijk zegt de naam het al, maar toch is het misschien niet helemaal duidelijk wat een jog denim precies is. De jog denim is een broek gemaakt van joggingstof die er uit ziet als een jeans. Het comfort van een joggingbroek gecombineerd met de geklede look van een jeans. Wat wil je nog meer?

Relaxen in stijl

Het voelt bijna als valsspelen: er gekleed bijlopen, terwijl je het comfort ervaart van een broek om lekker in te relaxen. In stijl op de bank hangen of in een comfortabele broek naar het werk: wie wil dat nou niet? Het klinkt ons in elk geval als muziek in de oren!

Heerlijk voor de kleintjes

De jog denim hebben we voor heren, dames en kinderen. Voor volwassenen een heerlijke broek, maar zeker ook voor kinderen en baby’s! Je baby ziet er aangekleed uit en heeft ook nog eens een broek aan die lekker zit. Tijdens het liggen kunnen broeken nog weleens gaan knellen, maar dat probleem heb je met de jog denim niet.

Vind jouw favoriet!

Het zou zomaar kunnen dat de jog denim jouw nieuwe favoriete broek wordt! En als je dan ook nog eens kan kiezen uit verschillende kleuren, merken en prijzen weten we dat eigenlijk wel zeker. Bekijk dus direct het complete aanbod en maak jouw keuze. Dan bezorgen wij ‘m snel bij je thuis, zodat jij niet lang hoeft te wachten voor je je nieuwe jog denim aan kan!