Kimchi - Ae Jin Huys
Kimchi is een traditioneel gerecht uit de populaire Koreaanse keuken. Het woord kimchi verwijst naar de eeuwenoude bereidingswijze om groenten te fermenteren. Er is een overvloed aan variëteiten van kimchi. De regio, het klimaat en het seizoen dragen allemaal bij aan de variëteit. En elke familie heeft zijn eigen recept. Kimchi bevat heel veel vitaminen, vezels en probiotica die zorgen voor een gezondere darmflora en een betere spijsvertering. De opvallende gezondheid en ouderdom van de Koreaanse bevolking worden aan de gunstige effecten van kimchi toegeschreven.
AE JIN HUYS vertelt in dit boek over de basics van kimchi en de Koreaanse keuken. Let's eat!
Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! ??!, het geesteskind van AE JIN HUYS. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.
Specificaties
Auteurs | Ae Jin Huys | |
---|---|---|
Soort artikel | Kookboek | |
Uitvoering boek | Paperback | |
Aantal pagina's | 192 | |
Uitgever | Lannoo | |
Jaar van uitgifte | 2022 | |
ISBN | 9789401485470 |
Bekijk meer
Reviews
Dit artikel heeft nog geen reviews
Laat je verrassen
Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.