Kijken in de ziel - Rechters (DVD)

  Kijken in de ziel - Rechters (DVD)

  17.99
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Kijken in de ziel - Rechters (DVD)

  Na de series over psychiaters (bekroond met de Zilveren Nipkowschijf), voetbaltrainers, advocaten, politici, artsen, topondernemers (waarvan het interview met Rijkman Groenink werd bekroond met de Sonja Barend Award) en journalisten verschijnt een nieuwe serie van Kijken in de ziel, waarin Coen Verbraak praat met twaalf rechters - die onder meer Volkert van der G., Mohammed B. en Robert M. berechtten - over hun vak én over zichzelf.

  Ze zijn aangesteld om knopen door te hakken; van burenruzies en ontslagzaken tot verkrachting en moord. Maar hoe komen rechters tot hun beslissing? Hoe zeker zijn ze van hun zaak, of twijfelen ze weleens over een vonnis? Hoe is het om iemand levenslang op te leggen? En zijn er wetten waar ze het niet mee eens zijn? Coen Verbraak vraagt in zes afleveringen rechters het hemd van het lijf.

  Kijken in de ziel: rechters, met Frans Bauduin, Martien Diemer, Jan Moors, Jurjen Bade, Wendy Vierveijzer, Jacqueline Dubois, Elianne van Rens, Sandra Schreuder, Shirin Milani, Rinus Otte, Sebastiaan Hermans en Frank Visser. Laatstgenoemde is bekend als De Rijdende Rechter.  Wachters van de wet
  De verdachte
  Straf
  Twijfel
  De buitenwacht
  De Rechter
  lees meer

  Specificaties