Kidsriver June i-Size autostoel groep 0 grijs, Grijs
 • Uitverkocht

  KidsriverJune i-Size autostoel groep 0 grijs

  149.-142.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Kidsriver June i-Size autostoel groep 0 grijs

  Het Kidsriver June i-Size Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 13 kg. Het autostoeltje biedt een zacht zitgedeelte waardoor je kindje comfortabel in het baby autostoeltje zit.

  Veiligheid
  Wanneer je het Kidsriver June i-Size Autostoeltje gebruikt in combinatie met de bijbehorende base, voldoet het autostoeltje aan de strenge i-Size norm. Dat betekent dat het autostoeltje niet alleen getest is bij een voorwaartse aanrijding, maar ook bij een zijwaartse aanrijding. Zo weet je zeker dat je kindje altijd goed beschermd wordt.

  Gebruiksinstructie
  Het Kidsriver June i-Size Autostoeltje kan zowel met de driepunts autogordel als met de apart verkrijgbare Isofix base worden bevestigd. Deze laatste optie wordt aanbevolen omdat de autostoel in dat geval voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Het baby autostoeltje wordt altijd tegen de rijrichting in gebruikt. Het baby autostoeltje wordt geleverd met een verkleiner voor pasgeboren baby’s waardoor je kindje altijd veel ondersteuning krijgt. Deze verkleiner kan uit het autostoeltje gehaald worden wanneer je kindje groot genoeg is zodat je kindje meer ruimte krijgt en je het autostoeltje kunt gebruiken tot je kindje 13 kilogram weegt.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie