Kidsriver Fancy 2 buggy melange, Melange
 • Uitverkocht

  KidsriverFancy 2 buggy melange

  129.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Kidsriver Fancy 2 buggy melange

  Met de Kidsriver Fancy2 buggy ga je met een gerust hart op reis. Dankzij de veiligheid en de vele handige eigenschappen van de buggy en is je kindje in optimaal beschermd. Daarnaast biedt de Fancy2 Buggy optimaal comfort, niet alleen aan je kindje, maar ook aan jou.

  Gebruiksvriendelijk
  De Kidsriver Fancy is gemakkelijk en snel in te vouwen tot een compact pakket, ideaal wanneer je niet zoveel ruimte hebt om de buggy op te bergen. De voetensteun, zonnekap en rugleuning zijn eenvoudig te verstellen. Ook voor een boodschap of een wandeling in de stad is de Fancy2 ideaal. In de boodschappenmand onder de buggy kun je namelijk flink wat spullen kwijt.

  Comfortabel
  De Kidsriver Fancy biedt veel comfort. De zitting is dusdanig gevormd zodat je kind altijd in de juiste houding zit. Wanneer de zon schijnt, klap je eenvoudig de zonnekap open en je kindje zit lekker in de schaduw. Ook de instelbare slaapstand zal je kindje fijn vinden. Zo kan er tijdens de wandeling een dutje gedaan worden.

  Veiligheid
  Veiligheid is bij het vervoeren van je kindje erg belangrijk. Daarom beschikt de buggy over een 5-punts veiligheidsgordel voorzien van gevoerde verzachtingen en is hij goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie