overzicht
Kidsriver Alant autostoel - Taupe
 • Uitverkocht

  KidsriverAlant autostoel - Taupe

  69.95
  Taupe
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  bekijk alle Autostoeltjes

  Kidsriver Alant autostoel - Taupe

  De Alant autostoel van Kidsriver is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar). Dit autostoeltje kan versteld worden in hoogte en breedte zodat het autostoeltje met je kindje meegroeit. Bovendien is de rugleuning eenvoudig te verwijderen zodat het stoeltje kan worden omgetoverd tot een zitverhoger.

  Veiligheid
  De Alant autostoel van Kidsriver heeft diepe zijwanden die je kindje beschermen bij een zijwaartse botsing en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. De hoofdsteun is dusdanig vormgegeven dat je kindje goed naar buiten kan kijken maar tegelijkertijd goede bescherming biedt.

  Installatie in de auto
  Voor het installeren van de autostoel in de auto is een 3-punts autogordel noodzakelijk. De autostoel is voorzien van gordelgeleiders zodat de gordel altijd in de juiste positie blijft zitten. Het autostoeltje dient altijd met de rijrichting mee geplaatst te worden.

  Comfort
  De hoofdsteun van het Alant autostoeltje is in hoogte verstelbaar in maar liefst 6 standen. Hierdoor zit je kindje altijd in een comfortabele positie. Wanneer je de hoofdsteun omhoog zet gaan de zijwanden ook iets verder naar buiten staan. Zo groeit de autostoel niet alleen in de hoogte maar ook in de breedte met je kindje mee.

  Gebruiksgemak
  De Alant autostoel van Kidsriver is ontzettend handig in gebruik. Het autostoeltje is voorzien van twee geïntegreerde bekerhouders en een verwijderbare en wasbare bekleding. Zo heeft je kindje altijd een schone en frisse zitplaats.

  Kenmerken
  - Geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4 - 12 jaar)
  - Verstelbare hoofdsteun (6 standen)
  - Verwijderbare rugleuning
  - Voorzien van gevoerde gordelgeleiders
  - Zijwanden groeien mee in breedte
  - Verwijderbare en wasbare bekleding (30°C)
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie