KidKraft opbergkast, Wit en pastel roze/paars
 • Uitverkocht

  KidKraftopbergkast

  59.95
  5 bakken
  • Hout/rood,geel,blauw,groen
  • Wit en pastel roze/paars
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  KidKraft opbergkast

  Deze witte opberg kast met verschillende kleuren opbergbakken van Kidkraft is een slimme opbergoplossing voor op iedere kinderkamer. Dit opbergsysteem met 5 uitwisselbare en uitneembare kunststof bakken biedt genoeg ruimte voor speelgoed, school- en knutselspullen, boeken en alle andere dierbare kinderspulletjes. Twijfelt u nog over de maat? Deze opbergkast is ook als grotere versie met 12 bakken verkrijgbaar en tevens is er ook een houten variant met fel gekleurde bakken beschikbaar.

  Alle voordelen van deze opbergkast
  - In verschillende kleuren en maten verkrijgbaar
  - 5 aparte bakken voor speelgoed, schoenen en spelletjes.
  - Door de handvatten aan de zijkant van het meubel is de opbergkast eenvoudig te verplaatsen en te dragen.
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten

  Afmeting
  74,3x42,55x29,85 cm (hxbxd)

  Kidkraft
  Kidkraft produceert al meer dan 40 jaar creatief houten speelgoed en kindermeubelen. Het merk is opgericht in 1968 en is een ware pionier op het gebied van toonaangevende ontwerpen voor kindermeubelen en speelgoed. Alle producten zijn gemaakt van stevige materialen en zullen je kind doen wanen in een grote mensenwereld. Bij Kidkraft zien ze ieder kind als individu met een onbeperkt vermogen om een fantasiewereld te creëren en deze te verkennen.

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe opbergkast zo lang mogelijk mee gaat. Zet het daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om de kast fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af toe de kast af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij deze opbergkast helemaal naar de kamer waar jij hem graag wilt hebben staan. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is de kast in elkaar zetten. Dit is eenvoudig en om het nog makkelijk te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij.

  Op deze opbergkast geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie. Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties