Sodastream keukenapparaten

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

SodaStream: goed voor het milieu

wehkamp heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij verschillende bruiswater machines in ons assortiment. Hiermee verander je kraanwater in heerlijk bruisend water. Naturel of met een smaakje. Dit is beter voor het milieu, want door de herbruikbare flessen verbruik je een stuk minder plastic. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke handig! Weet jij al welke SodaStream in de aanbieding is?

Experts in bubbels en duurzaamheid

SodaStream is wereldwijd marktleider in homemade bruiswater. Het bedrijf is in maar liefst 46 landen actief, en wil graag een verschil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken. Plastic is ontzettend slecht voor het milieu. Wetenschappers schatten dat 15 tot 40 procent van het plasticafval in zee terechtkomt. Wegwerpplastic voorkomen is beter dan het opruimen en recyclen ervan. Wist je dat één persoon gemiddeld 100 kilo plastic per jaar gebruikt? Een koolstofcilinder vervangt maar liefst 2800 petflessen. In 2017 zijn er dankzij alle SodaStreamgebruikers wereldwijd wel 3,5 miljard minder plastic flessen weggegooid!

Hoe werkt het?

Dankzij de bruiswater machine maak je in slechts enkele seconden zelf bruisend water. Het is eigenlijk een onmisbaar keukenapparaat! De bruiswater machines zijn snoerloos en gebruiken geen elektriciteit. De apparaten zijn ontzettend makkelijk in gebruik. Je klikt de fles op de daarvoor bestemde positie stevig aan het apparaat vast. Met de knop bovenop de machine voeg je bubbels toe aan het water. Door één of meerdere keren op de knop te drukken voeg je bruis toe voor licht, medium of sterk bruisend water. De koolzuurcilinder zorgt voor de bubbels. Je bevestigt deze cilinder aan de achterkant, achter het klepje van de bruiswatermachine. Hiervoor moet je eerst de verzegeling van de koolzuurcilinder verwijderen. Soms ontsnapt er een beetje gas als je de cilinder vastklikt. Je moet de cilinder dan opnieuw goed vastdraaien. Ontsnapt er daarna nog steeds gas? Check dan even of de rubberen ring in de cilinderhouder goed zit.

Smaken en siropen

Het is ook mogelijk om aan het bruisende water een smaakje zoals verse munt, gember of komkommer toe te voegen. Er zijn ook speciale siropen in verschillende smaken zoals Cola, Lemon lime, Orange, Tonic en Raspberry verkrijgbaar. Met de mocktail siroop Pink Mojito tover je in een handomdraai je kraanwater om tot een lekkere alcoholvrije cocktail. Ideaal voor feestjes! Als je gekoeld water gebruikt, krijg je een beter resultaat. We raden je dus aan om om de herbruikbare fles met water in de koelkast te bewaren.

Cilinder leeg?

Wil je een Sodastream kopen? Bij wehkamp vind je bruiswatermachines in verschillende stijlen en prijscategorieën. Check zeker ook even de SodaStream aanbieding! Bij elke bruiswatermachine krijg je een CO2 cilinder en minimaal één fles. Het bedrijf werkt met een omruilsysteem. Met elke cilinder maak je ongeveer 60 liter bruiswater. Is je cilinder leeg? Nieuwe cilinders koop je per 2 stuks. Daarnaast betaal je voor elke cilinder borg. Lever je een lege cilinder in? Dan krijg je de borg weer terug. Je kunt Sodastream flessen kopen via de website van het bedrijf of bij een van de aangesloten winkels.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.