ETNA keukenapparaten

16 resultaten
nieuwste collectie

16 resultaten

Een echte keukenprins(es) met ETNA keukenapparatuur

Ploeter en worstel jij je iedere avond weer door het bereiden van het avondeten heen? Dan verwacht je vast geen culinair hoogstandje op tafel te kunnen zetten. Het is dan ook niet gek dat je geen zin hebt om in de keuken te staan. Met electronica van ETNA voor in de keuken wordt koken een heel stuk leuker. De apparatuur werkt eenvoudig en staat ook nog eens heel stijlvol in je keuken. Bekijk direct het ruime aanbod van keukenapparatuur van ETNA bij wehkamp en plaats je bestelling.

Een ruim aanbod van ETNA keukenapparatuur van hoge kwaliteit

ETNA is een breed merk dat je diverse apparaten voor in de keuken biedt, zoals de mooiste fornuizen. Op een ETNA kookplaat bereid je de lekkerste gerechten. Ook kan een ETNA combimagnetron je hierbij ondersteunen. Met de combimagnetron heb je een apparaat met zowel de functie van een magnetron als een oven. Wil je niet op gas koken, dan is er de ETNA kookplaat inductie. Hierbij wordt niet de kookplaat verwarmd, maar de pan. Het is dan ook een veiligere manier van koken dan wanneer je elektrisch of op gas kookt. Met een ETNA afzuigkap voorkom je etensluchtjes in huis. Zo biedt het merk diverse oplossingen voor in de keuken.

ETNA keukenapparatuur bestellen bij wehkamp

Wehkamp biedt je diverse keukenapparatuur van ETNA. We weten dan ook zeker dat je hier zult vinden wat je zoekt. Met de zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Na het maken van een selectie verschijnt er direct een bijpassend aanbod op je scherm. In de meeste gevallen geldt dat je bestelling morgen wordt bezorgd wanneer wij vandaag je bestelling hebben ontvangen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.