Waterkokers

Op zoek naar een nieuwe waterkoker? We bieden je waterkokers van topmerken als Melitta en Philips. Bekijk ook de trendy waterkokers van Kenwood - kMix. En wist je dat velen een waterkoker niet alleen gebruiken voor het bereiden van theewater, maar ook voor water om mee te koken op je fornuis? Bij diverse waterkokers kun je zelfs de temperatuur instellen.

59 resultaten
aanbevolen

59 resultaten

Waterkokers

Een waterkoker kun je gebruiken voor het koken voor water voor jouw thee, maar ook voor het maken van een bouillon, soep of noedels. Kleine waterkokers zijn handig als je maar weinig water wilt opwarmen, maar wil je meer water in één keer opwarmen dat is een grote waterkoker een betere keus. Er zijn waterkokers met handige eigenschappen zoals een droogkookbeveiliging, een ontkalkfunctie,warmhoudfunctie, temperatuurinstelling, snoeropbergmogelijkheid en zelfs wifi-compatibel.

Kies uit ons uitgebreide assortiment de waterkoker die het best bij jou past

Je heb bij ons de keus uit waterkokers van verschillende prijsklassen en merken zoals AEG, Braun, DeLonghi, Kenwood, Philips, Severin, Solis en Tefal. Wil je een eenvoudige uitvoering zodat jij snel water aan de kook kunt brengen of heb je liever een luxere waarbij je de keus hebt om zelf de temperatuur in te stellen van het op te warmen water. Vooral als je water wilt koken voor verschillende soorten thee is het ideaal dat je zelf de temperatuur kunt instellen. En wil je water koken voor één kop thee dan is een waterkoker met een één-kops-aanduiding wellicht iets voor jou. We hebben verschillende designs van retro tot modern en keuze uit verschillende kleuren zodat je altijd een waterkoker vindt die bij jouw interieur past. Ook hebben we waterkokers die met andere apparaten uit één lijn komen zodat je Kenwood waterkoker bijvoorbeeld precies past bij jouw Kenwood broodrooster.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.