Wafelmakers

14 resultaten
aanbevolen

14 resultaten

Wafelmakers: zelf je eigen wafels op tafel zetten

Wie kan de geur van wafels weerstaan? Bijna niemand! Wafels zijn niet alleen overheerlijk, maar je kunt ze ook nog eens extra lekker maken met toppings. Bestrooi de wafelijzer wafel met poedersuiker of giet wat chocola over deze welverdiende traktatie. Wil jij ook de geur en smaak van wafels in huis halen? Dan is het de hoogste tijd om een wafelijzer te kopen! Aangezien er zoveel verschillende wafelmakers zijn, helpen we je graag bij het kiezen van het beste wafelijzer voor jou.

Welke vorm wafel?

Ga je voor de grote Brusselse wafels, die rechthoekig van vorm zijn, of is jouw oog gevallen op de schattige hartvormige wafeltjes? Een wafelijzer met hartjes is natuurlijk het perfecte apparaat om ontbijt op bed mee te maken voor je partner, maar als je vrienden en familie op bezoek hebt, zullen deze leuke wafeltjes hoogstwaarschijnlijk ook gewaardeerd worden. De Brusselse wafels zijn een stuk groter en dikker. Dit zijn echte traditionele wafels en op internet kun je verschillende recepten vinden die het uitproberen waard zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld traditionele Luikse wafels mee maken!

Welke prijs?

De prijs van wafelijzers verschilt sterk. Bepaal dus van tevoren hoeveel je ongeveer wilt uitgeven. Wil je een professionele wafelmaker of is een basic wafelijzer ook prima? Met professionele wafelijzers bereid je natuurlijk de allerlekkerste wafels. Denk bijvoorbeeld aan een Domo wafelijzer dat ronddraait, zodat het deel gelijkmatig wordt verdeeld. Wil je het apparaat cadeau geven? Dan is het misschien een leuk idee om een apparaat uitgevoerd in retrostijl te kopen, omdat deze er zo ontzettend leuk uitzien. Wil je graag kwaliteit voor een lage prijs? Koop dan je wafelijzer in de aanbieding.

Welk merk?

Ieder merk heeft natuurlijk zo zijn eigen kwaliteiten en ook zijn eigen prijzen. We noemden zo-even al het wafelijzer van Domo, maar we hebben natuurlijk nog veel meer wafelijzers in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een Bubble wafelijzer of een Princess wafelijzer. Daarnaast heeft Bestron de leukste retro ijzers die prachtig staan in iedere keuken. Weet je niet zeker welk merk aan jouw wensen voldoet? Het lezen van reviews kan je helpen de knoop door te hakken!

Temperatuur en vermogen

Voor het bakken van de lekkerste wafels kies je het beste voor een apparaat, waarbij je de temperatuur zelf kunt regelen. Zo heb je meer controle over het eindresultaat. Daarnaast is het vermogen een belangrijke overweging. Een apparaat met een hoger vermogen is in de regel wel iets duurder, maar ze zorgen er ook voor dat jouw wafels sneller klaar zijn – je kunt dus eerder genieten!

Let ook hier nog even op

De eerder genoemde eigenschappen en factoren zijn het belangrijkst, maar er zijn nog meer zaken die wafelmakers van elkaar onderscheiden. Zo heeft het ene apparaat een stevigere behuizing dan de ander. De kans dat je aankoop stuk gaat, is bij een stevig apparaat een stuk kleiner. Wil je echt een stevig ijzer? Ga dan voor een wafelijzer met gietijzer.

Geniet van zelfgemaakte wafels

Zie jij het ook wel zitten om wafels met je eigen tafel wafelijzer te maken? Zoals je ziet, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voor je overgaat tot aankoop, maar voor iedereen is het juiste apparaat te vinden. Geniet jij binnenkort ook van heerlijke wafels, gemaakt met je eigen wafelmaker?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.