Vrijstaande vaatwassers

Nooit meer de vaat afwassen met de hand? Dan is een vrijstaande vaatwasser wat voor jou! Een vrijstaande vaatwasser is niet bedoeld voor onder het keukenblad, maar om er naast of bij in de buurt te plaatsen. De bovenkant is afgewerkt met kunststof en dus goed schoon te houden. Bekijk hier alle vrijstaande vaatwassers.

36 resultaten
aanbevolen

36 resultaten

Vrijstaande vaatwasser

Wil je nooit meer zelf hoeven afwassen? Wij bieden je vrijstaande vaatwassers van topmerken als Bosch, Miele en Siemens. Het aantal couverts en de grootte van de vaatwasser bepaal je zelf, want er is keuze genoeg in ons uitgebreide assortiment. Met een vrijstaande vaatwasser haal je in plaats van een kookeiland een afwaseiland in huis. Er zijn tientallen verschillende soorten beschikbaar, zoals je al snel ziet. Stuk voor stuk zijn ze ontwikkeld om de vaat zo goed en efficiënt mogelijk schoon te krijgen. Vaak zijn het dan ook de details waarop je uiteindelijk je ideale vaatwasser selecteert. Als je graag een energiezuinige vaatwasser wilt, dan kun je bij ons heel eenvoudig de gewenste energieklasse aanvinken. En als je in een gehorig huis woont, wil je vast en zeker dat je vrijstaande vaatwasser niet veel lawaai maakt. Daarom kun je bij ons een voorselectie maken op basis van het geluidsniveau in decibellen. Dat zoekt een stuk handiger!

Nog meer criteria om je vaatwasser te kiezen

Naast de energiezuinigheid en het geluid dat de vaatwasser produceert, kun je bij ons natuurlijk ook een voorselectie maken op basis van je favoriete merk. Heb je al een bepaald budget in gedachten, dan selecteer je alle modellen die een voor jou acceptabele prijs hebben. Ook de hoeveelheid vaat die erin past (het aantal couverts) en de breedte van de vrijstaande vaatwasser zijn bekende selectiecriteria. Tot slot kun je nog bepalen hoeveel jaar garantie je wilt hebben op je aankoop. Zo kom je vanzelf uit bij jouw perfecte vaatwasser. Wij wensen je veel gemak toe!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.