Siemens vaatwassers

Ben jij het afwassen met de hand ook helemaal zat? Dan bieden de vaatwassers van Siemens uitkomst. Of je nu op zoekt bent naar een vrijstaande, integreerbare of volledig integreerbare vaatwasser, Siemens heeft diverse modellen die jou hulp bieden in het huishouden.

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers zijn uitgerust met verschillende slimme en innovatieve programma’s en features die in recordtijd voor een perfect schone en droge vaat zorgen.

Zeolith-droogsysteem

Dit systeem maakt gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet wat vochtigheid omzet in warme lucht waardoor de vaat uiterst efficiënt gedroogd wordt. Vaatwassers met zeoliet blinken niet alleen uit in het droogresultaat bij glaswerk en plastic, maar zijn ook nog eens heel energiezuinig.

Shine & Dry

Bij zeoliet vaatwassers kan de optie Shine&Dry worden toegevoegd aan een programma. Hierbij wordt extra water gebruikt tijdens het reinigsprogramma en wordt de droogduur verlengd. De vaat gaat hierdoor extra glanzen en strepen zullen verdwijnen.

varioSpeed en varioSpeed Plus

De varioSpeed Plus functie maakt het mogelijk om een programma tot wel 66% te verkorten met behoud van een schone en droge vaat. De vaatwassers die uitgerust zijn met varioSpeed bieden een versnelling tot 50%.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.