POP top teaser image

AEG vaatwassers

AEG maakt het huishouden gemakkelijker. Zo ook met onze vaatwassers. Je kunt jouw delicate glazen nu zonder zorgen in de vaatwasser reinigen, dankzij een specifiek glasprogramma gecombineerd met onze innovatieve SoftGrip en SoftSpikes®. Of je nou opzoek bent naar een vrijstaande, onderbouw, integreerbare of volledig integreerbare vaatwasser, je vindt het hier.

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

AEG vaatwassers

Vaatwassers zijn er in verschillende soorten en maten. Toch hebben alle vaatwassers van AEG één ding gelijk. Ze zijn namelijk allemaal ontworpen om het huishouden voor jou gemakkelijker te maken. Gebruiksvriendelijkheid en zorg voor jouw eigendommen vindt AEG namelijk erg belangrijk en dat is terug te zien in haar producten. Of je nou op zoek bent naar een vrijstaande vaatwassers, eentje die je volledig in kan bouwen of juist naar een integreerbare vaatwassers, je vindt ze hier met allen nieuwe technologieën en efficiënte systemen:

5 Sproeiniveaus

Diverse modellen van AEG bevatten het vijf sproeiniveaus. Deze zorgen ervoor dat de vaatwasser volledig wordt voorzien van water zodat geen enkel plekje kan worden overgeslagen. Voor een maximaal waterbereik en brandend schone vaat.

Sensorlogic watersensor

Een aantal vaatwassers van AEG maakt gebruik van een Sensorlogic watersensor. Met behulp van deze sensor kan de vaatwasser zelf de toestroom van water regelen. De juiste hoeveelheid water en het maximale energieverbruik wordt geregeld door de machine zelf. Kostenbesparend, omdat de vaatwasser nooit meer verbruikt dan nodig is.

TimeSaver

Hartstikke druk? Dan bieden de AEG vaatwassers uitkomst. Dankzij de TimeSaver functie kun je zelf instellen dat de vaatwasser alle vaat wast op een snellere manier. Het vermogen en de waterdruk worden verhoogt waardoor de wasmachine in de helft van de reguliere tijd klaar is.

Aquacontrol

Het Aquacontrol systeem dat is toegevoegd aan de meeste AEG vaatwassers garandeert 100% bescherming tegen alle soorten waterschade.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.