Vaatwassers

Op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Wij bieden je zowel vrijstaande als inbouw vaatwassers tot wel 14 couverts. Kies uit topmerken als Bosch, Indesit en Siemens en laat de vaatwasser het werk doen. Daarnaast bieden wij je vandaag de dag ook al vaatwassers met energieklasse A+++.

18 resultaten
aanbevolen

18 resultaten

Vaatwasser

Zelf afwassen kan heel gezellig zijn als je het met meerdere mensen tegelijk doet. Maar als je toch liever je tijd anders besteedt, hebben wij de ideale vaatwasser voor jou. In ons assortiment vind je tientallen verschillende soorten die voor jou de afwas kunnen doen. Al halverwege de 19e eeuw werd de eerste afwasmachine uitgevonden, al duurde het nog tot 1924 voor de huidige varianten op de markt kwamen: met rekken voor de vaat en sproeiers die al draaiend schoonmaken. Gaandeweg werden vaatwassers steeds geavanceerder, onder andere door ook drogen mee te nemen in het proces. Als je ziet hoeveel verschillende soorten wij in onze collectie hebben, begrijp je dat het vaak kleine dingen zijn waarop een vaatwasser wordt geselecteerd. Bijvoorbeeld hoe energiezuinig hij is of hoeveel lawaai hij maakt. Daarom kun je bij ons een voorselectie maken op basis van de energieklasse en het geluidsniveau in decibellen. Handig toch?

Ga je de vaatwasser inbouwen of juist niet?

Een andere belangrijk criterium bij het kiezen van je vaatwasser is de vraag waar je hem gaat plaatsen. We hebben vrijstaande varianten, maar ook diverse soorten die integreerbaar zijn in een bestaande keuken. Tot slot hebben we exemplaren die volledig integreerbaar zijn, wat betekent dat de bedieningsknoppen niet aan de voorkant maar aan de binnenkant zitten. Verder is het uiteraard belangrijk om te weten hoe breed de vaatwasser mag zijn. Dat hangt vaak weer samen met de hoeveelheid vaat die erin past (het aantal couverts). Ook kun je nog selecteren op prijs en hoeveel jaar garantie je op de vaatwasser krijgt. Heb je deze punten voor jezelf op een rij gezet? Dan kom je vanzelf uit bij jouw ideale product!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.