Staafmixers

Ben je op zoek naar een hand- of staafmixer? Een handmixer leent zich het beste voor mengen, roeren, kneden en kloppen. Een staafmixer is vooral geschikt voor werkzaamheden op het gebied van pureren, snijden en mengen. Ook het crushen van ijsblokjes is mogelijk met een staafmixer. Wij bieden je merken als Braun, Kenwood en Philips.

51 resultaten
aanbevolen

51 resultaten

Staafmixers

Met staafmixers kun je alle kanten op. Uiteraard kun je er heel snel groente, uien of salade mee snijden, maar ook aardappels of andere ingrediënten pureren. Zelfs het mengen van diverse onderdelen is een koud kunstje als je de goede staafmixer hebt. Bij ons vind je kwaliteitsmerken als Braun, Kenwood, Bosch, Dualit en Philips. Uit deze collectie staafmixers kies jij binnen de kortste keren jouw ideale variant. We hebben een aantal selectiemogelijkheden om je keuze nog makkelijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen hoeveel vermogen jouw nieuwe staafmixer moet hebben, hoeveel snelheden erop moeten zitten en zelfs welke kleur de mixer heeft. Zo kun je dus ook kiezen voor een machine die qua stijl helemaal past binnen je interieur. Dan kun je hem een mooie plek geven op je keukenblad. Maak je keuze uit onze staafmixers en vertrouw op de service en prijs/kwaliteitverhouding van wehkamp.nl!

Wij hebben de staafmixers die jij zoekt

De eerste staafmixer die we willen uitlichten is de Philips Avance Collection HR1661/90. Deze heeft een vermogen van 750 watt, een titanium mes, unieke ProMix technologie voor nog constanter en sneller mengen, 20 snelheidsstanden en een turboknop. Je krijgt er een literbeker met deksel, een compacte fijnsnijder voor de hakmolen en een garde bij. De Braun MQ775 pâtisserie staafmixer heeft eveneens een vermogen van 750 watt en is uniek door het Smart Speed systeem. Hoe harder je drukt op de bedieningsknop, des te krachtiger werkt de staafmixer. Een fijn en gelijkmatig pureerresultaat is waar je op mag rekenen. Dankzij het EasyClick systeem kun je alle accessoires gemakkelijk met één klik demonteren. Welke van onze staafmixers heb jij binnenkort in je hand?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.