elektrische kokers

Sous-vide kokers

Een nieuwe trend ontstaat: gezond eten wordt steeds belangrijker. Alleen hoe eet je gezond en houdt je het toch lekker? Met onze collectie sous-vide wordt het eten gegaard op een constante temperatuur ...

2 resultatensorteren op
aanbevolen

Sous-vide

Gezond koken en het toch lekker houden? Door gebruik te maken van sous-vide zorg je ervoor dat alle vitaminen, smaken en geuren worden behouden. Hierdoor eet je gezonder.

Hoe werkt het

Tijdens het sous-vide koken worden de producten vacuüm verpakt en gegaard op een constante temperatuur naar keuze in een waterbad. De temperatuur kan verschillen van 0 tot 100 graden. Je kunt ervoor kiezen om het product puur natuur zonder toevoegingen te garen, maar het is ook mogelijk om zout, peper en olie toe te voegen voor het inpakken. Terwijl het eten ligt te garen hoef jij er niet meer naar om te kijken, makkelijker koken bestaat niet!

Niet alleen vlees is makkelijk te bereiden in de sous-vide. Ook groenten worden extra lekker na bereiding in de sous-vide. Zo behouden de groenten een lekkere bite en kook jij zonder stress!