Slowjuicers

Nieuw is de slowjuicer: een sapmachine die gebruik maakt van langzame persing van bijvoorbeeld groenten en fruit wat ruim 30% meer sap oplevert dan een normale sapcentrifuge. Door de manier van persen worden vitaminen en mineralen beter behouden. Er komt bij een slowjuicer tijdens het persen geen zuurstof in het sap waardoor deze vele malen langer houdbaar is.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Slowjuicers

Hou je erg van fruitsapjes, maar niet van vruchtvlees of dikke smoothies? Dan is de slowjuicer voor jou perfect. Deze machine perst namelijk al het sap uit de groente of het fruit dat jij wilt drinken en zorgt ervoor dat de pulp niet meekomt. Het resultaat: een heerlijk, vloeibaar fruit- of groentesapje. Bij het gebruiken van een slowjuicer komt er geen warmte vrij. In het persproces komt er ook geen zuurstof bij de ingrediënten. Dat betekent dat een sapje uit de slowjuicer langer houdbaar is dan van bijvoorbeeld een sapcentrifuge, vaak enkele dagen.

De slowjuicer: hoe werkt het?

De slowjuicer kneust, maalt en perst het fruit of de groente die jij erin doet. De pulp die eruit komt, is droger dan wanneer je een sapcentrifuge gebruikt. Dat betekent dat er meer vitaminen en mineralen terechtkomen in jouw sapje. En meer sap! Er gaat minder verloren. Supergezond dus. Doordat je alleen het sap uit de ingrediënten haalt, kun je een slowjuicer perfect gebruiken om bijvoorbeeld spinazie, munt of andere bladgroenten te persen. Ook tarwegras is een populair ingrediënt bij de fans van de slowjuicers. Maar waar moet je nu eigenlijk op letten als je een slowjuicer wilt kopen? Je hebt allereerst verschil tussen horizontale en verticale slowjuicers. Een horizontaal model kan soms net iets beter omgaan met vezelrijke groentes, zoals bleekselderij. Bij verticale modellen is het handig om op de vulopening te letten. Vind je het fijn om zo min mogelijk te hoeven snijden? Dan is een slowjuicer met grotere vulopening handig.

Merken

Heb jij een slowjuicer gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel hem dan vandaag nog bij wehkamp. Wij komen het apparaat dan zo snel mogelijk bij je bezorgen. Precies waar en wanneer jij dat wilt. En dan: juicen maar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.