Sapcentrifuges

Liefhebber van het betere sapwerk? Dan kun je niet zonder een sapcentrifuge van een topmerk als Magimix of Philips. Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken: je doet het fruit boven in de machine en het sap komt er direct uit. De machine houdt het pulp apart, zodat je het makkelijk kunt verwijderen.

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Sapcentrifuges

Liefhebber van het betere sapwerk? Dan kun je niet zonder een sapcentrifuge van een topmerk als Magimix of Philips. Ze zijn allemaal eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken: je doet het fruit boven in de machine en het sap komt er direct uit. De vruchten worden geperst en het verse sap wordt gescheiden van de rest. Onze sapcentrifuges houden het pulp apart, zodat je het hierna makkelijk kunt verwijderen. Een andere naam voor sapcentrifuges is juicers. Hoe je ze ook noemt, bij ons heb je meer dan tien verschillende modellen om uit te kiezen. Jouw favoriete exemplaar zit er ongetwijfeld tussen. Maak je keuze en vertrouw op de service van wehkamp.nl!

Voorbeelden van onze sapcentrifuges

Kies je voor de Philips Avance Collection HR1869/31 sapcentrifuge, dan mag je rekenen op een krachtige 950 watt motor en QUICKClean-technologie voor 10% meer sap uit groenten en fruit. Hij kan tot wel 2,5 liter sap in één keer persen zonder dat je de vruchtvleescontainer hoeft te legen. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort fruit of groente dat wordt geperst. Je hoeft niet meer vooraf alles in stukjes te snijden, want de vultrechter is groot genoeg. Een ander voorbeeld uit ons assortiment sapcentrifuges is de Severin ES3563 met een vermogen van 700 watt. Hij is voorzien van een grote vulschacht voor hele wortels, appels en andere vruchten. Daarnaast heeft hij een sapopvangreservoir met schuimafscheider van ca. 1000 ml, een geluidsarme luchtgekoelde motor en een grote pulpbak van 3000 ml. Welke variant je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een hoogwaardige sapcentrifuge!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.