Melkopschuimers

Of het melkschuim perfect is, test je door er een koffielepeltje op te leggen. Blijft het lepeltje op de melk liggen? Dan is je schuim perfect! Met onze melkopschuimers hoef je het niet te testen, maar ben je verzekerd van perfect opgeklopt melkschuim! Dus shop snel een melkopschuimer en geniet vanaf nu van perfecte cappuccino’s en latte macchiato’s.

18 resultaten
aanbevolen

18 resultaten

Melkopschuimers

Wil je een overheerlijke kop cappuccino of latte macchiato maken? Wij hebben de melkopschuimers die de puntjes op de i zetten voor je. Uiteraard kun je ook zelf met een klopper of garde aan de slag gaan, maar het is toch echt een stuk makkelijker (en sneller) als je een apparaat hebt dat het voor je doet. In feite is het niets anders dan het slaan van luchtbelletjes in de warme melk. De motor die in melkopschuimers zit, zorgt ervoor dat er een veertje heel snel zich een weg baant door de melk. Nog een tip voor je aan de slag gaat met de melkopschuimer: volle melk zorgt voor het stevigste schuim.

Diverse soorten melkopschuimers

Bij wehkamp.nl vind je diverse soorten melkopschuimers. Het is aan jou om te bepalen welke het beste past bij jouw wensen en eisen. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, lichten we er twee modellen uit. De Philips Senseo CA6500/60 is een melkopschuimer met een draaivoet van 360 graden. De gladde binnenkant kun je heel makkelijk schoonmaken, eveneens dankzij de antikleeflaag. Het apparaat heeft één knop, zodat hij heel eenvoudig te bedienen is. De Severin SM9495 melkopschuimer werkt op basis van inductie. Met zijn afneembare melkreservoir is hij geschikt voor het opschuimen van 60 tot 120 ml melk. Je kunt er ook melk mee verwarmen tot 65 graden, dan kan er 180 ml in. Ook handig zijn de verwisselbare wieltjes en de geïntegreerde opbergplaats op de deksel. Veel melkschuimplezier gewenst!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.