Magnetrons

Vergeten het vlees voor het avondeten te ontdooien? Geen probleem. Ontdooi het in de magnetron. Wil je je eten snel opwarmen? Ook dan gebruik je de magnetron! Wij hebben een ruim aanbod magnetrons voor je van merken als Sharp, Severin en Samsung. Ontdek het totale aanbod en de opties van de magnetrons en bestel vandaag nog!

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Magnetrons

Wat weet je eigenlijk over magnetrons, behalve dat ze heel handig zijn om eten in op te warmen? In de jaren veertig van de vorige eeuw werd de magnetronoven per toeval ontdekt door Percy Spencer, die eigenlijk elektronenbuizen maakte voor radars, die ook magnetrons worden genoemd. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn hem nog steeds dankbaar, want zijn uitvinding met microgolven wordt door velen dagelijks gebruikt. Bij ons vind je een ruim assortiment magnetrons om uit te kiezen als je een nieuw exemplaar zoekt. Sharp en Siemens zijn twee voorbeelden van merken die we voor je beschikbaar hebben. De precieze specificaties per product verschillen uiteraard, dus bekijk op je gemak welke van onze magnetrons voor jou geschikt is!

De verschillen tussen magnetrons

Waar ga jij je nieuwe magnetron vooral voor gebruiken? Dat kan het ontdooien van eten uit de diepvries zijn, voordat je het gaat bereiden in de oven of op je fornuis. Je kunt met magnetrons ook kant-en-klaarmaaltijden warm maken of snacks die verder geen bereiding meer nodig hebben. Het vermogen van magnetrons bepaalt hoe krachtig ze zijn en dus hoe snel je eten klaar is. Daar kun je op voorselecteren bij wehkamp.nl, net als op de inhoud van de magnetron in liters. Heb je al een budget in gedachten waar je niet overheen wilt? Dan kun je daar rekening mee houden door de prijsbolletjes te verschuiven. Wat overblijft zijn de magnetrons die binnen jouw prijskaders vallen. Je weet dat je bij ons altijd kunt rekenen op een optimale prijs/kwaliteitverhouding en service. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.