Whirlpool kookplaten

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Whirlpool elektrisch fornuis voor het bereiden van de lekkerste gerechten

Ben jij een keukenprinses in de dop en is het fornuis een van je favoriete soorten keukenapparatuur? Dan mag een goede kookplaat niet ontbreken in je keuken. Bij wehkamp vind je een uitgebreid aanbod van het Whirlpool elektrisch fornuis.

Het verschil tussen keramisch en inductie

Wil je koken op een elektrisch fornuis, dan heb je verschillende mogelijkheden. De meest bekende zijn een keramische kookplaat en inductie kookplaat. Whirlpool biedt het beste van beide soorten. Een keramische kookplaat van Whirlpool is voorzien van verschillende verwarmingselementen op elektriciteit. Over de verwarmingselementen is een glasplaat aangebracht. Het opwarmen van een keramische kookplaat van Whirlpool duurt ongeveer 1 à 2 minuten. Voordeel is dat je hierbij je normale pannen kunt gebruiken. Echter blijft de kookplaat warm, ook na gebruik, en is het daardoor minder veilig dan koken op inductie. De Whirlpool inductiekookplaat werkt met een magnetisch veld. Hiervoor heb je wel speciale pannen nodig die dat magnetisch veld activeren. Het grote voordeel van de Whirlpool inductiekookplaat is dat de pan wordt verwarmd en niet de kookplaat. Het is dan ook een heel veilige manier van koken.

Een elektrisch fornuis van Whirlpool kopen bij wehkamp

Ga je voor een Whirlpool inductie fornuis of kies je voor keramisch koken? Bij wehkamp vind je alles wat je hartje begeert. Met behulp van de zoekfilters die we voor je hebben klaargezet, vind je snel en eenvoudig alles wat je zoekt. Selecteer de kenmerken waar jouw kookplaat aan moet voldoen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Kun je niet wachten om je nieuwe kookplaat in gebruik te nemen? Dan hebben we goed nieuws! Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.