Siemens kookplaten

Met de fornuizen en kookplaten van Siemens kun je zelf de lekkerste gerechten bereiden. Het merk heeft nieuwe technologieën aan de fornuizen en kookplaten toegevoegd zodat jij gemakkelijker, sneller en krachtiger kookt. De fornuizen en kookplaten van Siemens vind je hier.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Siemens fornuizen & kookplaten

De fornuizen en kookplaten van Siemens maken allemaal gebruik van nieuwe technologieën en systemen zodat jij kunt koken, bakken en braden als een echte chefkok.

Siemens vrijstaand fornuis

Met een ultramodern vrijstaand fornuis van Siemens ben jij perfect uitgerust en kun je koken, bakken en braden als een professional. Afhankelijk van de ruimte en de inrichting kunnen vrijstaande fornuizen overal worden neergezet. De installatie van een vrijstaand fornuis gaat snel en gemakkelijk en kan worden uitgevoerd door een elektricien. Bovendien kan een vrijstaand fornuis bij verhuizing gemakkelijk worden losgekoppeld en meegenomen - zo kan hij in het nieuwe huis eenvoudig weer worden geplaatst.

Siemens inbouwfornuis

Een Siemens inbouw fornuis bestaat uit een bakoven en een kookplaat die samen worden ingebouwd. Omdat het fornuis zich direct onder de kookplaat bevindt heb je altijd alles binnen handbereik. Met de overzichtelijke bedieningselementen aan de voorkant van het inbouw fornuis regel je zowel de innovatieve functies van de oven als de verschillende zones van de kookplaat.

Siemens inductiekookplaat

Bij het koken op inductie wordt de warmte via een inductiespoel direct naar de pannen geleid-zonder dat daarbij eerst de kookplaat wordt verwarmd. Dit betekent dat er geen energie verloren gaat en dat er een kortere opwarmtijd is. Daarnaast biedt inductiekoken een hogere veiligheid en is de kookplaat makkelijker schoon te maken omdat de kookplaat na het koken snel afkoelt.

Siemens gaskookplaat

Koken op gas is een vertrouwde en een relatief goedkope manier van koken. De warmte is goed regelbaar en nu zelfs nog beter dankzij de nieuwe stepFlame Technology. Een zwartglazen of roestvrijstalen gaskookplaat geeft een robuuste uitstraling aan de keuken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.