Koffiemolens

De geur van versgemalen koffiebonen, daar willen we elke dag wel mee wakker worden. Naast de overheerlijke geur, smaakt koffie van versgemalen koffie ook nog eens het allerbest. Bestel een koffiemolen uit ons assortiment en geniet elke ochtend van de geur en smaak van versgemalen koffiebonen.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Koffiemolens

Je weet hoe het werkt: als je écht zeker wilt weten dat het goed gebeurt, moet je het zelf doen. Dat geldt ook voor het malen van de koffiebonen die je gebruikt om het lekkerste kopje koffie te zetten. Om je daarbij te helpen, hebben wij koffiemolens voor je in ons assortiment. Daarmee kun je alle kanten op bij het personaliseren van je koffie. Vroeger ging het malen van koffiebonen met de hand, maar inmiddels hebben we elektrische varianten die allerlei aanvullende mogelijkheden bieden. Neem de Solis Scala koffiemolen als voorbeeld. Met dit compacte apparaat kun je heel eenvoudig een fijne of een grove maling maken. Jij mag het zeggen. Er zijn maar liefst 20 maalstanden om uit te kiezen en deze molen heeft een instelbare timer voor de dosering. De koffiebonen worden direct in het opvangbakje gemalen. Of je nu espresso-, filter- en cafetièremaling wilt hebben, hiermee kan het!

Koffie naar jouw smaak dankzij je koffiemolen

Oké, je kunt ook gewoon gemalen koffie kant en klaar kopen in de winkel. Maar dan komt de smaak van de bonen nu eenmaal niet zo goed over als wanneer je zelf maalt. Zoals je weet, behouden hele koffiebonen hun smaak langer. Daar profiteer je van in dit geval. Koffiemolens zijn inmiddels zo geavanceerd dat ze moeiteloos bonen tot filterkoffie kunnen malen, iets wat vroeger niet mogelijk was door de ongelijke grootte van de korrels. Wij bieden je een goede prijs/kwaliteitverhouding voor alle koffiemolens. Plus onze optimale service. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.