POP top teaser image

Overzicht

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Siemens koffiemachines

De Siemens koffiezetapparaten zijn ontwikkeld voor echte koffieliefhebbers. Met dit apparaat drink je iedere dag een heerlijke, verse koffie naar jouw wens. Voor iedereen is er wat wils. Zo maak je met de koffiemachines niet alleen koffie, maar ook verschillende koffiespecialiteiten zoals cappuccino, espresso en latte macchiato. Wij hebben koffiemachines in verschillende prijscategorieën en met verschillende functionaliteiten in ons assortiment.

Met één druk een heerlijk kopje koffie

Met slechts één druk op de knop laat je de koffiespecialiteit van je keuze bereiden en met heerlijk, romig melkschuim afmaken. Bij de meeste Siemens koffiezetapparaten is ook de melkopschuimer met één druk op de knop te bedienen. Dat is de functie MilkPerfect, die overigens heel gemakkelijk schoon te maken is. Of je moet de melk zelf even onder het stoompijpje houden. Kies ook nog even voor de grootte en sterkte, en de Siemens volautomatische koffiemachine gaat meteen voor je aan de slag! Voor welke opties je ook gaat, het lijkt alsof de koffie is gezet door een professionele barista!

De ideale temperatuur voor je espresso

Een perfecte espresso heeft een bereidingstemperatuur tussen de 90 en 95 °C. Dit is nodig om het maximale uit je koffie aroma te halen. Met het unieke systeem SensoFlow wordt het water tot de juiste temperatuur verhit, en zo krijg je een voortreffelijke espresso. Het Siemens espresso apparaat heeft een minimale opwarmtijd. Zo geniet je binnen de kortste keren van dat heerlijke kopje koffie!

Een extra sterk kopje koffie

Met de Siemens inbouw koffiemachine met vaste wateraansluiting is je koffiemachine altijd klaar voor gebruikt. Is standaard espresso voor jou nog niet sterk genoeg? Dan kies je bijvoorbeeld voor DoubleShot voor een extra sterk kopje koffie. En met de functie oneTouch DoubleCup zet je twee kopjes koffie tegelijkertijd. Naast het bonen reservoir heeft de Siemens bonen machine ook een extra vulschacht voor gemalen koffie, voor een decafé koffie.

De Siemens koffiemachine schoonmaken en reinigen

Wanneer je lang plezier wilt beleven aan de Siemens koffiemachine, is het belangrijk dat je hem goed reinigt en onderhoudt. De meeste machines reinigen zichzelf automatisch na ieder kopje koffie. Er zijn ook machines die zijn uitgerust met het reinigingsprogramma calc’nClean, wat het apparaat gelijk ook ontkalkt. Ook de zetgroep is er makkelijk uit te halen om te reinigen. Verder is het belangrijk dat je de koffiemachine maandelijks doorspoelt en ontvet. Voor een grondige reiniging van het melksysteem kies je het programma ‘melksysteem spoelen’.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.