De’Longhi nespresso machine

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

De’Longhi nespresso machine

Met de De’Longhi nespresso haal je een van de betere koffiemachines in huis. Met één druk op de knop bereid je in een mum van tijd de allerlekkerste koffie, cappuccino of latte macchiato. Hiervoor gebruik je natuurlijk de Nespresso koffiecups. Maak jouw De’Longhi nespresso met een machine in het zwart, zilver en wit. Zoek het model dat het beste bij je past en geniet van een perfecte Italiaanse espresso!

Verwen jezelf met de intense smaak van verse koffie

De De’Longhi nespressomachine brengt het het volledige spectrum aan koffieplezier naar jouw huis. Deze koffie cup machine zorgt voor een heerlijke kop koffie, zoals een barista hem zou klaarmaken. Het snelle opwarmsysteem van de Nespresso lattissima verwarmt het water in 25 seconden tot de ideale temperatuur. Wil je koffierecepten met melk bereiden? Dan heeft het apparaat maar 15 seconden extra nodig. Heb jij een groot huishouden? Kies dan voor de De’Longhi Nespresso pro. Dit apparaat heeft een ruimer melk- en waterreservoir, waardoor je eenvoudig 10 cappuccino's óf 16 lungo's achter elkaar zet. Wel zo efficiënt!

Geïntegreerd melkreservoir voor de perfecte cappuccino

De De’Longhi Nespresso machine is er in verschillende uitvoeringen. Wil jij graag genieten van een heerlijke melkspecialiteit? Kies dan voor de De’Longhi Nespresso Lattissima. Dit apparaat heeft een geïntegreerd melkreservoir waarmee je de perfecte cappuccino of latte macchiato zet. Heb jij een klein huishouden? Dankzij de maataanduiding op de het melkreservoir gebruik je altijd de juiste hoeveelheid melk. Om de melkopschuimer goed te houden, is het belangrijk om het apparaat na gebruik te reinigen. Het indicatielampje gaat vanzelf branden wanneer je de machine moet reinigen. Dit doe je door de onderdelen uit elkaar te halen en direct af te wassen. Dit kun je met de hand of met de vaatwasser doen.

Een welkomspakket met verschillende koffies

Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebonen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges en er is dus een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met verschillende Nespresso koffiecups, zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past. Bekijk het uitgebreide assortiment en bestel jouw nieuwe Nespresso machine vandaag nog bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.