Indesit koelvriescombinaties

Eten en drinken kun je gemakkelijk langer vers houden in de koelkasten van Indesit. Of je nu opzoek bent naar een koelvriescombinatie, tafelmodel koelkast of kastmodel koelkast. Indesit ontwikkelt koelkasten van duurzame materialen voor optimaal gebruiksgemak. Alle Indesit koelkasten vind je hier.

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Indesit koelkasten

De koelkasten van Indesit zijn allemaal gemaakt om eten en drinken langer in vers te houden. Of je nu op zoek bent naar een kastmodel koelkast, een tafelmodel koelkast of naar een koelvriescombinatie, Indesit heeft diverse modellen van hoogwaardige kwaliteit. Nieuwe systemen zijn toegevoegd en de koelkasten zijn op duurzame wijze gemaakt.

No frost

De meeste koelkasten van Indesit beschikken over het no frost systeem. Dit houdt in dat de lucht gekoeld wordt en het vocht vastgehouden wordt als ijs door de verdamper. De koelkast ontdooit zichzelf vervolgens automatisch en voert het vocht af naar een bakje op de motor. Hierdoor is ontdooien niet meer nodig en ontstaat er geen rijpvorming wat resulteert in een lager energieverbruik.

Anti bacteria

Naast dat de meeste koelkasten van Indesit beschikken over het no frost systeem, beschikken de meeste koelkasten van Indesit ook over het Anti Bacteria systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er binnen je koelkast minder schimmels voordoen, wat er weer voor zorgt dat producten langer vers blijven.

Wijziging draairichting deur

En, om het jou nog gemakkelijker te maken kun je bij de meeste Indesit koelkasten de draairichting van de deur aanpassen. Zo kun je jouw koelkast overal plaatsen zonder rekening te hoeven houden met de draairichting van de deur.

Bestellen

Zou je graag een Indesit koelkast in jouw keuken hebben willen staan? Wanneer je jouw favoriete model vandaag voor 23:59 uur besteld, heb je hem waarschijnlijk morgen al in huis. En plaats je een bestelling boven de twintig euro, dan is verzenden ook nog gratis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.