Koelvriescombinaties

Op zoek naar een nieuwe koelvriescombinatie? Wij bieden je koelkasten van topmerken als Bosch, Liebherr en Samsung. Jij kiest de koelkast die het beste bij jouw (gezins)situatie past. Zo bieden wij je onder andere vele energiezuinige koelvriescombinaties, maar ook koelkasten met No Frost (niet handmatig hoeven te ontdooien).

53 resultaten
aanbevolen

53 resultaten

Koelvriescombinaties

De naam legt al precies uit wat je van koelvriescombinaties mag verwachten: een apparaat dat zowel kan koelen als vriezen. Daarmee heb je al je etenswaren die ofwel gekoeld ofwel bevroren bewaard moeten worden handig bij elkaar. We hebben tientallen verschillende koelvriescombinaties voor je in ons assortiment. Het is aan jou om te beslissen welke eigenschappen jij het belangrijkst vindt, want ze bieden allemaal kwaliteit. Daarvoor kun je vertrouwen op bekende merken als Whirlpool, Siemens, Zanussi, Liebherr, Miele en Bosch. Let goed op de verschillende details, zodat je precies kunt bepalen welk model het beste bij jouw wensen past. Bijvoorbeeld door ze voor te selecteren op energieklasse A+, A++ of zelfs A+++. Verder is de hoogte van de koelvriescombinaties van belang voor de plek die het apparaat in je interieur krijgt. Bij ons kun je kiezen uit hoogtes tussen 124 cm tot 201 cm, zodat je altijd een geschikte maat vindt. Ook als het gaat om de inhoud van de koelruimte heb je misschien wensen. Daarom hebben we ook daar een selectiemogelijkheid van gemaakt. Langzaam maar zeker kom je zo uit bij jouw ideale product.

Heb je verder nog koelvrieswensen?

De vriesruimte zit niet bij alle koelvriescombinaties op dezelfde plek. De meest voorkomende indeling is dat de koelkast onder zit en de vriezer boven. Dit kan echter ook omgekeerd zijn; als je dit liever hebt, kun je de geschikte types voorselecteren. En dan hebben we nog de types waarbij de vriezer aan de linkerkant zit en de koelkast rechts. Verder speelt natuurlijk nog het uiterlijk van de koelvriescombinatie mee. Past wit, grijs of zilver het beste in jouw interieur? Met een klik zie je dan alle modellen die voor jou geschikt zijn. Succes met kiezen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.