Overzicht

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Siemens koelkasten: mooi en energiezuinig

Siemens staat al jarenlang bekend om haar uitstekende koelkasten. De koelkasten hebben verschillende moderne technieken, waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Bovendien ziet de Siemens koelkast er ook nog eens super goed uit. Wij verkopen Siemens koelkasten in de kleuren wit en zilver, waardoor ze perfect in een moderne keuken passen.

Strak en modern design

De koelkasten van Siemens hebben een strak en minimalistisch design, waardoor deze koelkast een stijlvolle toevoeging is aan jouw keuken. De hoge koelkast van Siemens is 186 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 65 centimeter diep. Daarnaast hebben de koelkasten een inhoud van 346 liter. Hierdoor is er dus genoeg ruimte voor al jouw eten en drinken. Daarnaast beschikt de koelkast over deurvakken, een flessenrek, zes plateaus en een transparante groentelade. De deuren zijn voorzien van een antiFingerprint. Hierdoor zijn vingervlekken op de deur van de koelkast verleden tijd. De Siemens Electronic koelkast kan rechtstreeks tegen een ander toestel geplaatst worden of tegen een muur gezet worden. Dat is erg prettig, want hierdoor kunnen er geen kruimels tussen de apparaten vallen.

Een Siemens koelkast is zuinig en stil

Siemens koelkasten hebben een geluidsniveau van slechts 39 dB. Hierdoor kun je gerust spreken van een hele stille koelkast. Dat is vooral erg prettig voor mensen die een open keuken hebben. Ook heeft de Siemens koelkast een A++ klasse. Dat betekent dat de koelkast zeer energiezuinig is, waardoor jij profiteert van een zeer laag stroomverbruik. Daarnaast zijn de apparaten uitgerust met ledverlichting, verstelbare voeten en transportwieltjes. Ook heeft de Siemens Electronic koelkast een functie voor automatisch ontdooien. Hierdoor kunnen etenswaren snel afkoelen en langer vers blijven. Bovendien hebben veel Siemens koelkasten een hyperFresh lade, waardoor groente en fruit lekker lang vers blijven. Ook heeft de Siemens No Frost koelkast een innovatieve noFrost-technologie, waardoor je de hoge koelkast van Siemens nooit meer hoeft te ontdooien.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.