Liebherr koelkasten

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Onmisbaar in iedere keuken: de Liebherr koelkast

Is je koelkast kapot? Dan heb je snel een nieuw exemplaar nodig om te voorkomen dat je etenswaren bederven. Bestel je jouw nieuwe koelkast vandaag nog bij wehkamp, dan heb je deze morgen al in huis. Mogen we je een tip geven? Bestel een Liebherr koelkast. Je krijgt er geen spijt van!

Maak kennis met Liebherr

Liebherr is een Duits merk dat al jaren gespecialiseerd is in het ontwikkelen van hoge kwaliteit koelkasten. Koop je een koelkast van dit degelijke merk, dan weet je zeker dat je hier jaren plezier van hebt. Omdat Liebherr diverse modellen op de markt heeft gebracht, vind je altijd wel een koelkast die bij jou past.

Kies zelf de gewenste inhoud

Heb je een grote koelkast nodig? Bestel dan een koelkast met een inhoud van 250 tot 300 liter. In deze Liebherr Premium koelkast kun je gegarandeerd al je etenswaren en drankjes kwijt. Heb je voldoende aan een Liebherr koelkast met tafelmodel? Bekijk dan de Liebherr Comfort koelkast eens. Dit is het populairste Liebherr koelkast met tafelmodel in ons assortiment.

Met of zonder vriesvak

Heb je niet voldoende ruimte voor een vriezer en een koelkast? Bestel dan een koelkast met vriesvak. Deze Liebherr vrijstaande koelkast heeft een klein vriesvak voor je bevroren etenswaren, zoals ijsjes en diepvriespizza. Heb je een losse vriezer en geen extra opbergruimte nodig voor je bevroren etenswaren? Dan bestel je een Liebherr koelkast zonder vriesvak, zoals de Liebherr koelkast met groentelade.

Ga voor een lage energierekening

Een lade koelkast van Liebherr is altijd energiezuinig. De koelkasten van Liebherr hebben namelijk een A+ energielabel, een A++ energielabel of zelfs een A+++ energielabel. Ga voor duurzaam en kies voor Liebherr!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.