Bosch koelkasten

Dankzij het VitaFresh systeem dat is toegevoegd aan de meeste Bosch koelkasten kun je al jouw etenswaren langer vers houden. De koelkasten bevatten niet alleen het VitaFresh systeem, de meeste Bosch koelkasten zijn ook uitgerust met een BigBox, geruisloos koelen en de Low Frost technologie.

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Bosch koelkasten

De koelkasten van Bosch bieden ruimte, indelingsvrijheid, een goed overzicht en veel gebruiksgemak. Een grote verse taart? Dankzij de flexibele indeling heb je er moeiteloos ruimte voor. Duurzaamheid staat bij Bosch hoog in het vaandel. We hebben dan ook verschillende koelkasten in de energieklasses van A+ tot aan A+++. Deze zijn in te delen in zowel vrijstaande koelkasten als inbouw, maar ook koelvries-combinaties en vriezers mogen uiteraard niet ontbreken.

Het verschil tussen alle koelkasten zit hem juist in de details. Bijvoorbeeld het formaat van de koelkast. Met Bosch PerfectFit kan je de koelkast overal plaatsen waar jij maar wilt. Je hebt geen extra ruimte nodig. Deze koelkasten kunnen zowel tegen meubels als tegen de achterwand worden geplaatst. Of wat dacht je juist van de versheid van je producten? In elke prijsklasse heeft Bosch VitaFresh. Hierdoor blijven jouw levensmiddelen langer vers met behoud van vitamines. Wat wil je nog meer! Bedenk van tevoren goed wat voor Bosch koelkast je zoekt, dan selecteer je dit eenvoudig bij ons.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.